Dženan Rahimić: ‘Bit će to vjerujem zanimljiva i neizvjesna utakmica, ali nadam se našoj pobjedi’

Košarkaše Šibenke nakon izlaska iz samoizolacije očekuje 9. Kolo HT Premijer lige i gostovanje ove nedjelje kod ekipe Vrijednosnice Osijek.

Dženan Rahimić trener Šibenke:
Momci su u srijedu izašli iz samoizolacije, ne treba ni govoriti da su malo bili i teži i umorniji, ali evo nadam se nakon dan-dva treninga da su se bar malo vratili i da ćemo u Osijeku probati odigrati što bolje možemo ja se nadam i pobjedi. Osijek je ekipa slična nama. Imaju tri stranca, par domaćih igrača sa našim Paićem koji se tu vidim dobro uklopio i dobro igra. Tu smo i po pobjedama oni tri mi dvije, bit će to vjerujem zanimljiva i neizvjesna utakmica, ali nadam se našoj pobjedi.

O Ivanu Gulinu:
Nakon prve ozljede sada i druga. Ivan Gulin baš nema sreće. I vraćao se pomalo, a sada je nova ozljeda definitivno došla u lošem trenutku. Operacija je bila uspješna, nadam se što bržem oporavku i mislim da će on opet biti onaj stari.

Domagoj Šaić, igrač Šibenke:
U izolaciji smo bili 7 dana i svakom sportašu ne pada lako toliko vremena biti u kući. Odradili smo neke vježbe koliko nam je to sam prostor dopuštao. Iza nas su 3 dana dobrih treninga gdje smo koliko toliko ušli u formu. Što se tiče Osijeka, jako nezgodna ekipa kući. Pokriveni na svim pozicijama i sigurno da neće bit lako s obzirom na date okolnosti. Na nama je samo da uđemo maksimalno s vjerom u pobjedu.’

Milija Miković, igrač Šibenke:
Pola ekipe je bilo u samoizolaciji od srijede i sigurno da nije lako tjedan dana bez treninga, ali situacija je takva kakva je, kako ostalima tako i nama. Potrudit ćemo se da izvučemo maksimum za utakmicu protiv Osijeka.
Oni su dosta neugodna ekipa posebno kad igraju na domaćem terenu. Sigurno će biti teško gostovanje. Nismo imali previše vremena da se spremimo za njih, ali to ne znači da ćemo se već unaprijed predati. Naprotiv, idemo tamo da damo sve od sebe i nadamo se pobjedi.

Utakmica se igra u 17 sati, a možete je pratiti OVDJE!

Share: