Škrljevo nanijelo Šibenki šesti poraz

Šibenka je upisala šesti prvenstveni poraz. Domaće Škrljevo slavilo je sa 88:77, pa su zeleni trenutno na omjeru 5-5, dok su narančasti na 3-6. Loš ulazak Šibenke u susret rezultirao je time da je domaćin već nakon pet i pol minuta igre imao deset poena prednosti (17:7), da bi u drugoj četvrtini u par navrata imao i +14. U tom prvom poluvremenu, koje je završilo rezultatom 45:32, zeleni su potpuno nadskakali narančaste (21:9).

Zahvaljujući 8:0 seriji na otvaranju treće dionice momčad Dženana Rahimića približila se na pet poena zaostatka (45:40), pa je Škrljevo opet otišlo na dvoznamenksatu prednost, da bi tri i pol minute prije isteka četvrtine semafor pokazivao 56:52. U početnim minutama posljednje dionice gosti su i dalje bili tu, u igri (65:60), ali do preokreta nije došlo. Naprotiv, Škrljevo je sedam minuta prije kraja povelo sa 13 poena razlike (76:63) i, pokazalo se na kraju, prelomilo utakmicu. Pokazalo se i da je početnih 0:2 bilo jedino vodstvo Rahimićevog sastava na utakmici.

Miković je za poražene upisao double-double (17p, 10s), a dvoznamenkasr boj pona još su ubacili Šarić (16), Freeman (14) i Širko (10). Kod pobjednika Gunjina je ubacio 20, Roberson 16, a Barnjak 15 poena. Već u srijedu narančaste čeka novi dvoboj, gostovanje u Zaboku u Kupu, a mini-turneju po kontinentu okončat će sljedeći vikend, prvenstvenim dvoboj s Goricom.

Izvor: Šibenski portal
Foto: sibenka.hr

Share: