Kup Krešimir Ćosić – Šibenka se odlično držala protiv favorizirane Gorice

  • 23. prosinca 2021.
  • Vijesti
  • 539 Views

Šibenka se oprostila od Kupa Krešimira Ćosića. Zaustavljena je na prvoj prepreci, od strane Gorice koja je na domaćem parketu slavila sa 93:88 i tako se plasirala na završni turnir na kojem će nastupiti osam momčadi.

Damir Milačić, trener Šibenke: ‘Gorica je bila spretnija i svježija i zato je dobila današnju utakmicu KUP-a krešimir Ćosić. Nama je ovo treća utakmica u šest dana. Koliko smo mi utakmica u zadnjih mjesec dana odigrali ne mogu ni izbrojati. Koliko smo kilometara napravili, koliko smo vremena potrošili na putu gdje je falilo treninga i neke dorade da ne radimo kardinalne greške koje smo danas napravili, ali i te greške su plod manjka svježine jer ovo je ritam kakav nemaju puno jača natjecanja i klubovi sa puno većim budžetom i petnaest igrača.
Zadovoljan sam kako mi momčad izgleda i kako se ponaša i to nam treba biti zvijezda vodilja kako dalje.
Sad ćemo se preko blagdana malo odmoriti da ovi, kako ih ja zovem ‘dotepenci’, odu svojim kućama i provedu Božić sa obiteljima i u povratku slijedi mukotrpan rad koji nam je i počeo donositi plodove, dobre igre i jedno pozitivno ozračje.
Želim čestitati svojim igračima na dobro odigranoj utakmici, šteta, Gorica je bila spretnija, a mi se dalje okrećemo radu, redu i disciplini.’

U trećoj utakmici u šest dana Narančasti su pokazali odličnu fizičku spremu, no Gorica je uspjela u finišu odnijeti pobjedu.
Gulin i Pleadin postigli su po 15 koševa, Paić 14, dok je Rebić zabio 12 koševa.

Foto: Nenad Mudrinić

Share: