Damir Milačić: ‘Igranje Alpe Adria Cup-a donijelo je veliko iskustvo kod mojih igrača’

  • 19. srpnja 2022.
  • Vijesti
  • 577 Views

U Beču je održan ždrijeb Alpe Adria Cupa u kojem će ove sezone Šibenka igrati u skupni B zajedno s Olomouckom (Češka), Ilirijom (Slovenija) i Viennom (Austrija).

Damir Milačić, trener Šibenke: ‘Jako sam sretan što smo opet dio Alpe Adria Cup-a. To je postalo jedno respektabilno Europsko natjecanje u kojem sudjeluju ekipe iz Rumunjske, Poljske, Češke, Slovačke, Austrije, Slovenije i iz Hrvatske tako da to daje draž jednog jakog međunarodnog natjecanja.
vrlo je nezahvalno u ovom trenutku davati bilo kakve najave i procjene s obzirom da se rosteri još sastavljaju.
Konkretno u budžetu u našoj skupini, što se tiče Vienne to je proračun koji je ravan našim najboljim ekipama, a što se tiče Olomoucka iz češke i Ilirije (Slovenija) siguran sam da će oni sastaviti respektabilne ekipe da bi u svakom svom natjecanju tražile određeni rezultat.
Ono što mogu reći u vezi nas je to da ćemo sigurno krenuti ambicioznije u igranje Alpe Adria Cup-a koji je lani, meni konkretno kao treneru, donio veliko iskustvo kod mojih igrača.’

Podsjetimo, Hrvatska ima najveći broj predstavnika, a to su Furnir, Šibenka, Škrljevo i Zabok. Slijede Česi i Poljaci s po tri kluba, Slovenci i Slovaci s po dva te Poljska i Rumunjska s po jednim sudionikom. Natjecanje počinje 12. listopada.

Share: