VIDEO ‘Pet osobnih’ Pavao Paić! ‘Živim košarku i ne vidim se u ničemu drugom’

  • 3. veljače 2023.
  • Vijesti
  • 816 Views

U našoj novoj rubrici ‘Pet osobnih’ predstavio se kapetan Šibenke Pavao Paić.

1. Odličan prvi dio sezone – kako si ga ti doživio?
– Krenulo je sve od dobrih ljetnih priprema kada smo to odradili stvarno korektno, u pripremnim utakmicama smo se također pokazali da smo gladni pobjeda i tad se počeo nazirati taj dobar rad i to se sve odrazilo na ovu sezonu. Sigurno da smo iznenađenje svima, ali mi smo to i očekivali jer dajemo svoj maksimum i ona najbitnija stvar je što smo ostali na okupu većina igrača od prošle sezone zajedno s trenerom.

2. Kako je biti kapetan Šibenke u godini kada klub obilježava 50 godina?
– To je bio moj san koji se i ostvario. Sve ovo je nemjerljivo pogotovo kada je dobar rezultat i kada smo vratili ljude na tribine, meni je ovo stvarno poseban osjećaj.

3. Što Pave radi kada nije ni blizu dvorane?
– Igra Playstation i dobija Juru svaki dan. hahaha 🙂 Pave još i pije kave, sigurno dvi dnevno ispod toga ništa. Jedna jutarnja i jedna večernja, ja sam poseban slučaj jer volim piti kavu i navečer. Problema sa spavanjem nemam – spavam ko beba. 🙂

4. Za sve cure u gradu – jesi li slobodan ili ne?
– Paaaaaa trenutno sam slobodan (kaže Pave sramežljivo :)). Ima cura, ima interesa, ali sve šta bude držim na distanci većinom.

5. Zbog čega si najviše ponosan na sebe?
– Zbog toga što dosta ljudi nije mislilo da ću uspjeti u košarci, ali sam na kraju uspio. Ne kažem da sam dosegao svoj maksimum, još sam daleko od toga, međutim ponosan sam što sam se uspio sam izboriti za to da budem košarkaš što sam na kraju krajeva i htio biti od malena posebno za klub uz koji sam posebno vezan za Šibenku, a sada sam i kapetan. Čak se ne mogu ni zamisliti da radim išta drugo osim košarke. I kada nismo na treningu, gledamo utakmice, na kavi komentiramo utakmice – živim košarku i ne vidim se u ničemu drugom.

Bonus pitanje o suigračima:
Tko je u ekipi najzabavniji, a tko se najbrže naljuti?
– Najzabavniji su Jambra i Mile koji je postao pravi dalmatinac, a onaj koji se najbrže naljuti je Jure. 🙂

U kreiranju PET OSOBNIH možete sudjelovati i vi. Pitanja za svog omiljenog igrača šaljite nam u inbox naše Facebook ili Instagram stranice.

 

Share: