ABA 2 Podgorica ipak prejaka! ‘Mi imamo mladu ekipu i ove godine smo došli učiti kroz ABA 2 natjecanje’

  • 13. studenoga 2023.
  • Vijesti
  • 361 Views

Košarkaši Šibenke još čekaju na prvu pobjedu u ABA 2 ligi. Danas su poraženi od ekipe Podgorice rezultatom 91:74, balonu koji se igra na Zlatiboru ovog tjedna.

 

Damir Milačić, trener Šbenke: ‘Prvo iskrene čestitke ekipi Podgorice na zasluženoj pobjedi. Znao sam što će nas čekati s obzirom da dobro poznam ekipu Podgorice. Mi smo imali prije dva dana jednu jako tešku utakmicu domaćeg prvenstva, jučer smo cijeli dan putovali i imamo svoje probleme, međutim, pokušali smo se izvaditi da nešto napravimo.

Foto: Dragana Stjepanović/ABA League j.t.d.

Ta druga četvrtina je bila presudna i mi jednostavno nismo uspjeli odgovoriti na jednu čvrstoću igre ekipe Podgorice i to je ključ svega.  Mi imamo mladu ekipu i mi smo ove godine došli učiti kroz ABA 2 natjecanje da vidimo šta nam treba i gdje nam je mjesto. Uspjeli smo se izvući kroz treću i četvrtu četvrtinu i ublažiti poraz što je za ovu moju ekipu ipak dobra stvar.’

Nakon Podgorice slijedi utakmica sa Širokim Brijegom koja se igra u četvrtak od 21:00 sat te u subotu od 18:00 sati sa Spartakom iz Subotice.
ŠIBENKA (29:23, 32:11, 20:25, 10:15): Skorić 12, Hrštić 8, Bobek, Klarin 4, Howard, Foreman 17, Babić 13, Topolović 6, Mandalinić, Perković 14, Šarić, Škugor.

 

Share: