ABA 2 U četvrtak protiv Širokog Brijega: ‘Znamo njihovu individualnu i kolektivnu kvalitetu’

  • 15. studenoga 2023.
  • Vijesti
  • 270 Views

Šibenka ovog tjedna ima brzi ritam utakmica i nakon Podgorice u ponedjeljak iduća utakmica je u četvrtak 16.11. od 21:00 sat kada će im protivnik biti Široki Brijeg.

Damir Milačić, trener Šibenke: ‘U ovom nehumanom ritmu utakmica koji ide od Zaboka do Dubrave, u deset dana pet utakmica, mi stvarno nemamo vremena za razmišljanje o onoj utakmici koja je prošla.
Okrećemo se Širokom Brijegu kojeg dobro poznajemo i dobro znamo njihovu individualnu i kolektivnu kvalitetu. Već se pratimo godinama, igrali smo i prijateljske utakmice tako da nekih velikih nepoznanica neće biti pogotovo što ćemo ih imati prilike vidjeti i na utakmici protiv Zlatibora.

Oni su prvi krug, odnosno balon, odigrali sa stopostotnim učinkom, dobili su dvije utakmice, oni su starosjedioci ABA 2 lige tako da imaju jedno veliko iskustvo igranja toga natjecanja. U prednosti su sigurno, a mi ćemo nastojati što bolje se pripremiti i da napravimo što bolju prezentaciju na toj drugoj utakmici balona.’

Foto: Dragana Stjepanović/ABA League j.t.d.

Đorđe Topolović, igrač Šibenke: ‘Poslije poraza od Podgorice i lošeg prvog poluvremena, imamo dva dana da se spremimo za jako dobru ekipu Širokog i pokušat ćemo izvuči maksimum iz te utakmice te tražiti svoju šansu za pobjedu.’

Utakmicu od 21:00 sat možete pratiti na kanalu Arenasport 2.

Naslovna fotografija: Dragana Stjepanović/ABA League j.t.d.

Share: