Türkyilmaz odlazi s Baldekina, Šarin: ‘Vrata kluba uvijek su mu otvorena’

  • 27. ožujka 2015.
  • Vijesti
  • 400 Views

Tek nešto više od dva mjeseca proveo je Izzet Türkyilmaz na Baldekinu. Trebao je biti jedan od glavnih igrača GKK Šibenika u nastavku sezone, no, uplela se ozljeda, pa 213 centimetara visoki Turčin putuje natrag u domovinu na operaciju. Iz Šibenika danas odlazi krilni centar koji je u vrlo kratkom roku oduševio sve u klubu, kao i navijače.

– Danas napušta Šibenik, ide u Tursku. Riječ je o vrlo teškoj i ozbiljnoj ozljedi koju mora pod hitno riješiti operativnim putem. Ja mu se u svoje ime i u ime kluba zahvaljujem na svemu što je napravio za nas. Vrata ovog kluba su mu uvijek otvorena. Jednostavno nas je kupio i kao igrač i kao čovjek. To što se njemu dogodilo dogodi se jednom od 10 milijuna puta sportaša. Nadam se da će sve biti ok i da će nakon te operacije koju mora napraviti biti dobro, biti sposoban igrati košarku i dalje živjeti, kazao je trener Jeronimo Šarin.

Malo je ostalo do kraja prijelaznog roka i pitanje je hoće li GKK Šibenik uspjeti pronaći novog igrača na toj poziciji. Na tu temu Šarin je kazao: – Otprilike 24 sata znamo da on odlazi. Pokušavali smo ova 24 sata napraviti sve da nađemo neku alternativu, ali prekratko je vrijeme za naći dobru opciju. Kako sad stvari stoje vjerojatno ćemo ostati na rosteru koji imamo.

Izvor: Šibenik.in

Share: