Šarin uoči sraza s Kvarnerom: U ekipu se vraća Petani, a i Vrkić je proigrao pa vjerujem da ćemo pobijediti

  • 10. travnja 2015.
  • Vijesti
  • 355 Views

Kvarner je opasan protivnik koji je stalan cijelu sezonu, a na njihovu sreću nisu imali puno problema s ozljedama. Imaju konitinuitet igara, igraju agresivnu i brzu košarku, ali uspjeli smo ih pobijediti u zadnjoj utakmici, pa vjerujem da ćemo tako i sutra, poručio je trener GKK Šibenika Jeronimo Šarin uoči utakmice s Kvarnerom.

Šarin ima razloga za optimizam nakon pet poraza u nizu jer se u ekipu vraća Teo Petani koji je posljednjih nekoliko mjeseci bio ozlijeđen. Također, u zadnjih 15 minuta utakmice s Cibonom i Zoran Vrkić je odigrao na razini koja je potrebna ekipi i za što je doveden u redove ‘građana’.

– Zadnja utakmica protiv Cibone je donijela dosta dobrog. Ne mogu se oteti dojmu da su jedna ili dvije lopte ušle, da smo mogli doći i do pobjede. Puno bolje smo reagirali nego u posljednje dvije utakmice i stvarno možemo biti optimisti što se tiče igre, a što se tiče i povratka igrača. Nadam se da će Vrkićevih 15 minuta biti uvod u puno bolju priču u našem timu – naglasio je Šarin.

Tri posljednja poraza ekipu su razdrmala što je sasvim normalno, veli Šarin, a pobjeda protiv Kvarnera im je potrebna kako bi se vratio mir i samopouzdanje igračima.

– Petani će nam biti velika prednost na terenu jer on nam daje nešto što nam je nedostajalo zadnjih pet utakmica, a to je pozitivna energija, odnosno njegov timski duh koji je prisutan na terenu. Od njega još uvijek ne treba puno očekivati, ali i njegov malen doprinos će biti dovoljan da nas dovede bliže pobjedi – istaknuo je Šarin te otkrio kako i Junaković neće biti u sastavu protiv Kvarnera nakon što nije igrao ni protiv Cibone.

Utakmica s Kvarnerom na rasporedu je sutra u 19 sati u dvorani Baldekin.

Izvor: sibenik.in

Share: