Na Baldekin stiže nezgodna ekipa Gorice

  • 16. listopada 2015.
  • Vijesti
  • 334 Views

Sibenski hram kosarke u subotu ce biti popriste jos jednog zanimljivog dvoboja. U sklopu 3. kola A1 lige na Baldekinu ce snage odmjeriti GKK Sibenik i Gorica, dvoje ekipe koje nakon prva dva kola imaju polovican ucinak. Iz tabora narancastih porucuju kako ce dati sve od sebe da odu ‘u plus’.

– Bit ce iznimno tesko jer nam dolazi ekipa koja je u prvom kolu drzala u saci Kvarner, a u drugom dobila Skrljevo. Rijec je o atipicnoj momcadi u kojoj svi sutiraju. Ipak, glavna zadaca je zaustaviti Antu Masica i Marka Petrovica koji ocito imaju pik na nas, uvijek su nam zadavali dosta nevolja. Najvaznije je uci maksimalno koncentrirano i angazirano u utakmicu, drzati se taktickih zamisli. U tom slucaju vjerujem da mozemo do pobjede – kazao je trener Sibencana Jeronimo Sarin.

Osim na ozljedenog Vukicevica, koji bi se na parketi trebao vratiti u cetvrtom kolu, Sarin niti protiv Gorice nece moci racunati na Domagoja Vrkica.

Roko Badzim slaze se kako ih sutra ceka teska zadaca.

– Gorica je nezgodan suparnik, svi se izvlace vani i sutiraju. Svi mogu zabiti tricu. Ali imamo i mi svojih aduta, igramo pred domacom publikom i ako odigramo kako znamo nasa pobjeda ne bi trebala doci u pitanje – kazao je mladi bek narancastih.

Podsjecamo, subotnja utakmica na Baldekinu pocinje u 19 sati.

Piše: Patrik Patafta (sibenskiportal.hr)

Share: