Jeronimo Šarin: Nikog se ne bojimo, idemo u Zagreb po malo sportsko čudo

  • 13. studenoga 2015.
  • Vijesti
  • 207 Views

Trnsko, nedjelja, točno u podne, derbi A1 lige. Tako bi ukratko glasila najava utakmice sedmog kola između Zagreba i Šibenika. Onu dužu dao nam je trener narančastih Jeronimo Šarin.

– Čeka nas definitivno najteža utakmica do sada. Igramo protiv ekipe koja je igrački dvostruko jača od druge najbolje ekipe u ligi, koja je puna iskustva igranja i u jačem rangu od A1 lige, a svoju je demonstrirala i u posljednjem kolu u Rijeci, gdje je uvjerljivo slavila – na početku će Šarin.

Dodao je, međutim, da u metropolu ne putuju s bijelom zastavom. Uostalom, Alkar, koji je slavio u petom kolu u Trnskom, pokazao je da su i ‘mravi’ ranjivi.

– Želimo pokazati da prvih pet kola, odnosno da naše četiri pobjede nisu slučajnost, već plod kvalitetnog i napornog rada. Želimo pokazati da se nikog ne bojimo, spremni smo i idemo u Zagreb napraviti, rekao bih, malo sportsko čudo – poručio je šef stručnog stožera ‘Građana’ koji će na raspolaganju imati sve igrače.

Među njima će biti i mladi Domagoj Vrkić, kojem u susretu protiv Splita nije išlo, ali koji nakon sapunice oko registriranja za klub s Baldekina, pomalo hvata pravi ritam.

– Neće biti lako, Zagreb je veliki favorit, ali idemo se pofajtati i pokušati upisati novu pobjedu. Što se tiče mojih igara, drago mi je što mi trener vjeruje, što mi daje priliku, a na meni je da to povjerenje opravdam – poručio je kratko mladi hrvatski reprezentativac.

Izvor: sibenskiportal.hr

Share: