Šarin: Protiv Jollyja se dogodilo veliko fizičko i emocionalno pražnjenje, ali Zabok mora pasti

  • 4. prosinca 2015.
  • Vijesti
  • 236 Views

Pobjeda u gradskom derbiju još je malo podigla ionako odličnu atmosferu u GKK Šibenik. Trijumfom nad Jollyjem narančasti su ne samo podebljali bodovni konto već i zadržali nepobjedivost na Baldekinu (iako su nominalno bili gosti), a sutra protiv Zaboka (18 sati) čeka ih još jedna obrana šibenskog košarkaškog hrama.

– To nam je posljednja domaća utakmica u prvom dijelu na domaćem parketu i želimo se od navijača oprostiti pobjedom ali i dobrom igrom – kaže Jeronimo Šarin.

Prema najavama Zabok u Šibenik stiže oslabljen, bez nekoliko bitnih igrača, ali trener ‘Građana’ ističe kako opuštanja ne smije biti niti jednog trenutka.

– Iza nas je utakmica s velikim fizičkim i emocionalnim pražnjenjem pa smo tijekom tjedna pokušali maksimalno osvježiti igrače, i psihički i tjelesno, i nadam se da smo u tome uspjeli. Ono što je najvažnije jest ući u susret 100 posto nabrijani i koncentrirani, u tom slučaju pobjeda ne bi smjela izostati – upozorava Šarin.

Ono što je vrlo izvjesno jest da trener Šibenika u sutrašnjem dvoboju neće koristiti Kristijana Krajinu.

Iako je spreman, nećemo ga uvoditi u igru ne bude li potrebe, jer ga želimo sačuvati za utakmicu u Osijeku, koja će biti puno zahtjevnija – objasnio je Šarin.

Onaj drugi, mlađi Kristijan, Andabaka, svoje će minute sigurne dobiti. Osamnaestogodišnji igrač jedan je od onih koji dolaze, ali koji su već ove sezone ‘bačeni u vatru’ i koji definitivno nije ‘izgorio’.

– Zabok je jako dobra ekipa i apsolutno zaslužuje svaki respekt. Međutim, mi smo u jako dobrom ritmu, dobra smo klapa na parketu i vjerujem da će Baldekin ostati neosvojiv – kratko će i jasno Andabaka.

Izvor: sibenskiportal.hr

Share: