Miki: ‘U Trnskom nas čeka sve samo ne lagana utakmica’, Zula: ‘Navijači su naša velika snaga’

  • 23. ožujka 2017.
  • Vijesti
  • 238 Views

Ulazimo u samu završnicu regularnog dijela A1 lige, onog u kojoj se love mjesta za play off. Seriju od pet teških utakmica Šibenik otvara u petak, gostovanjem kod Zagreba.

– U Trnskom nas čeka sve samo ne lagana utakmica – kaže Miralem Halilović, koji je prije dolaska na Baldekin proveo pet sezona među ‘mravima’. Njegov bivši klub, dodaje, pun je jakih individualaca, vođeni vrhunskim trenerom.

– Zagreb je posebno nezgodan u svojoj dvorani. Cedeviti su ‘disali za vratom’ do treće četvrtine, a prošlog su tjedna razbili Alkar u Sinju. Imaju Božića, koji je MVP lige i kojeg je Aco Petrović najavio pozvati u reprezentaciju, Marčinković igra možda najbolju sezonu u karijeri, tu su Vitali, Batur, dakle, imaju pet, šest stožernih igrača i kao takvi nam mogu napraviti puno problema ako ne odigramo na najvišem nivou. A vjerujem da ćemo odigrati, u dobrom smo ritmu, dobro smo se pripremili kako bismo ovu završnicu otvorili pobjedom – kazao je Miki.

Vladimir Anzulović ‘potpisao’ je sve što je kazao njegov igrač.

– Istina, Zagreb je individualno kvalitetna ekipa i tamo su svi imali problema. Ali, kako kaže Miki, dobro smo trenirali i sada to u petak treba pretočiti na utakmicu. Idemo se, dakle, gore ‘potući’ i razveseliti naše navijače. Oni su naša velika snaga, igrači osjećaju tu njihovu ljubav i žele im to uzvratiti na parketu – kazao je trener narančastih.

Podsjećamo, utakmica u Trnskom na rasporedu je u petak, s početkom u 18 sati,

Šibenski portal

Share: