‘Naša snaga je kolektiv, Cibona će pasti na Baldekinu’

  • 18. travnja 2017.
  • Vijesti
  • 235 Views

Narančasti vulkan na Baldekinu ponovno će eruptirati u srijedu (18 sati). U šibenski hram košarke stiže Cibona, a utakmica je to koja će uvelike odrediti pozicije za doigravanje. Pobjeda u tom dvoboju Šibenčane gura prema prvom mjestu, poraz bi ih mogao na koncu baciti i na peto. Na Baldekinu su uvjereni u pozitivan ishod.

– Dobro smo se pripremili za utakmicu, znamo što nas čeka, odakle nam prijeti najveća opasnost. Od prve do posljednje minute moramo biti u utakmici, odigrati kao jedan, mislim da tada imamo velike šanse za pobjedu – kaže Ive Ivanov, dodajući kako očekuje sličan susret kao u Kupu, kojeg je odlučila jedna lopta.

– Mislim da smo dosta toga naučili iz tog dvoboja – poručio je srčani centar Šibenika.

Što se tiče sastava, narančastima će nedostajati tek mladi Pavao Paić, koji je bolestan. Svi ostali bit će spremni.

– Naša snaga je kolektiv, to što igramo kao tim. U ekipi nema ljubomornih, egoističnih, što meni kao treneru jako olakšava posao. Što se tiče sutrašnjeg dvoboja, nema se što puno reći. Nećemo se praviti blesavi, znamo koliki je njegov značaj, ali spremali smo se kao za svaku drugu utakmicu. Zbog njihovog odnosa tijekom cijele sezone ne želim mojim momcima stvarati pritisak. Najvažnije je, a u to uopće ne sumnjam, ostaviti srce na parketu. I povećati koncentraciju u odnosu na Kup susret s Cibonom – kazao je trener Šibenika Vladimir Anzulović.

Šibenski portal

Share: