Šibenčani protutnjali kroz Jazine, Funcuti napravili atmosferu kao da se igra na Baldekinu

  • 22. listopada 2017.
  • Vijesti
  • 376 Views

Tri utakmice, tri pobjede. To je učinak košarkaša Šibenika u dosadašnjem dijelu Premijer lige, kojem su se vjerojatno nadali samo najveći optimisti. Nakon što su na otvaranju prvenstva u Zaboku skinuli istoimenog domaćina, a onda na domaćoj premijeri, u super uzbudljivom dvoboju s čak tri produžetka dobili Škrljevo, narančasti su u subotu upisali još jednu gostujuću pobjedu.

U kultnoj zadarskoj dvorani rezultatom 72:36 (!) svladali su Jazine-Arbanase i tako razveselili poveću skupinu Funcuta koji su stvorili atmosferu kao da se igra na Baldekinu.

Jazine, inače, nisu bile pune. Netko je primjetio da se razlog vjerojatno krije u činjenici što se u Splitu paralelno igrao najveći hrvatski nogometni derbi Hajduk – Dinamo.

Što se tiče događanja na parketu, Šibenik je velik dio posla, zahvaljujući prije svega jako dobroj igri u obrani, odradio u prvom dijelu kojeg je momčad Vladimira Anzulovića dobila sa 15 poena razlike (32:17).

U nastavku su tu prednost Šibenčani podebljali i gotovo nevjerojatno zvuči da su domaćina ostavili na svega 36 postignuta poena. Uvjerljivu pobjedu šibenski košarkaši (predvodio ih je Vitali sa 18 poena i šest skokova) znali su proslaviti sa svojim vjernim navijačima.

Izvor: sibenskiportal.rtl.hr

Share: