Zula: ‘Drago mi je da se u Zadru brinu za regularnost, tim više jer igraju protiv sedam puta jeftinije ekipe’

  • 13. travnja 2018.
  • Vijesti
  • 271 Views

Još je malo ostalo do početka dvoboja između GKK Šibenika i Zadra. O onim tehničkim i sigurnosnim detaljima već sve znamo, pa je vrijeme da čujemo i glavne aktere, košarkaše, odnosno trenera momčadi s Baldekina.

– O našim ciljevima i očekivanjima do kraja sezone već sam sve rekao. Međutim, ono što nas dodatno obavezuje da budemo pravi, da ostavimo srce na terenu jest to što znamo koliko je ova utakmica važna ljudima, našim navijačima. Kako je ova utakmica nagrada za njih, tako je i za moje momke koji su tijekom cijele sezone davali sve od sebe – kaže Vladimir Anzulović.

Vjerojatno je ovaj dvoboj zahtijevao i posebnu psihološku pripremu?

– Ne možemo pobjeći od činjenice da je ovo ipak posebna utakmica, tako da će i meni biti nepoznanica kako će igrači reagirati. Sigurno neće sve ovisiti o nama, ali potrudit ćemo se da što više toga ovisi o nama – ističe trener Šibenčana, dodajući kako o kvaliteti Zadra ne treba trošiti previše riječi. Ipak, nešto je želio istaknuti.

– Drago mi je da se u Zadru brinu za regularnost utakmice, tim više što igraju protiv sedam puta jeftinije ekipe, koja je ujedno i najmlađa u ligi. Imamo informaciju da se dobro pripremaju za nas, što je za nas već jedna pobjeda – kazao je Anzulović, referirajući se na izjave trenera Zadra Aramisa Naglića.

Da subotnja utakmica odskače od ostalih svjestan je i Ivan Mileković.

– Mi igrači svjesni smo što se događa oko nas, da vlada svojevrsna groznica. Za ovakve utakmice se živi i trenira. Ono što mogu kazati jest da ćemo ostaviti srce na terenu, a kakav će biti rezultat to ćemo vidjeti – kazao je Mileković.

Podsjećamo, subotnja utakmica na Baldekinu počinje u 17 sati uz izravan prijenos na Arenasportu.

Izvor: sibenskiportal.rtl.hr

Share: