Miro Jurić: Na Baldekinu nema predaje, ulazimo maksimalno nabrijani

  • 1. ožujka 2019.
  • Vijesti
  • 217 Views

Dvobojem sa Splitom na Baldekinu košarkaši Šibenika u subotu (17.30) nastavljaju natjecanje u Premijer ligi. Narančasti su željni utakmice nakon jednomjesečne stanke.

– Zapravo jedva smo dočekali zaigrati pet na pet nakon svih nevolja s izostancima u proteklom razdoblju. Kompletirali smo se prije dva, tri dana, odradili nekoliko treninga u punom sastavu. S tim da još uvijek ne znamo s kojim rosterom ćemo raspolagati, praktički ćemo u 17 sati odrediti kome ćemo podijelit 12 dresova – kaže Miro Jurić, trener narančastih.

Pod najvećim upitnikom su Korać i Slavica, a ovisno o njihovom stanju moguće je da, ako se riješe svi papiri, u rosteru bude i mladi Tomislav Ivišić.

– To je bio i ostat će dalmatinski derbi. Jest da i oni imaju problema s ozljedama, ali ne zavaravamo se da će biti teško jer znamo kvalitetu i snagu Splita. Na Baldekinu nema predaje, ulazimo maksimalno nabrijani i nadam se da će sve na kraju ispasti dobro – ističe Jurić.

Domaći teren do sada je u pravilu bio prednost u sudaru susjeda?

– Daj Bože da opet bude tako, da to što igramo na Baldekinu bude prevaga. Ne bježim od uloge favorita kad igramo na domaćem terenu, bez obzira tko dolazi – poručio je trener narančastih.

Na drugoj klupi bit će dobro poznato lice, Vladimir Anzulović, koji je prije odlaska na Gripe dvije sezone vodio Šibenčane. U tom razdoblju Jurić mu je bio asistent.

– Dvije godine radio sam sa Zulom, bilo je dosta uspješno, bilo je i lijepih i loših trenutaka, ali ja pamtim samo lijepe. Dobro smo surađivali i dalje smo u dobrim odnosima, čujemo se. Prije i poslije utakmice ćemo se pozdraviti, tijekom nje se možda i porječkamo, ali sve je to u žaru borbe, svi želimo najbolje za svoj klub – zaključio je Jurić.

Izvor: Sibenski portal

Share: