Toni Nakić pred utakmicu s Alkarom: ‘Znamo što nas čeka u Sinju, jer smo navikli igrati u takvim ambijentima’

Igrači i stručni stožer okrenuti su nedjeljnoj utakmici s Alkarom, ali treneru Ediju Dželaliji definitivno nije lako slagati igru kada ne zna tko će mu se sutra pojaviti na treningu.

– Još ne znamo s kojim sastavom ćemo nastupiti u Sinju, vidjet ćemo tko će se ukrcati u autobus. Imamo problema s ozljedama (Vladović je u fazi oporavka), viroza je uzela maha, ali vjerujem da će gro ekipe biti spremna. U svakom slučaju, oni koji će igrati dat će svoj maksimum – kazao je Dželalija.

Dodao je kako mu se sviđa kako igra Alkar, a kao njegovu najveću snagu izdvojio je trenera Milačića.

– Što se tiče momčadi, najjača im je osovina između jedinice i petice, veza između američkog dvojca Neal – Wembi. Riječ je o radnoj momčadi, koja je posebno agresivna na domaćem terenu. Ali, spremni smo za izazov koji nas čeka, dižemo se polako, važno je koncentrirano ući u utakmicu, a isto vrijedi i za završnicu utakmice, gdje nam se znao događati energetski pad – zaključio je Dželalija.

Da su Sinjani posebno opasni na svom terenu slaže se i Toni Nakić.

– Bit će to teška utakmica, oni su prava domaćinska ekipa, u svojoj dvorani su sigurniji, agresivniji, precizniji, imaju veće samopouzdanje. Bit će puna dvorana, glasna atmosfera, ali navikli smo na to, znamo što nas čeka. Agresivna igra i dobar protok lopte ključ su uspjeha – zaključio je Toni Nakić.

Izvor: Šibenski portal/ Patrik Patafta
Foto: Milan Balaban

Share: