Ivan Vraneš: ‘Svaku utakmicu treba ići na pobjedu, bez obzira tko stajao s druge strane’

Tri od četiri pojačanja koja su stigla na ljeto više nema na Baldekinu. Nakon Primorca i Dašića sporazumni raskid ugovora Šibenka je dogovorila i s Ericom Cobbom.

– Niti je on bio zadovoljan, niti smo mi bili zadovoljni. Dugo smo ga čekali, ali od igrača s takvim pedigreom u NCAA ligi nismo dobili krajnju statistiku kakvu smo očekivali – kazao je Edi Dželalija.

vranes 2

Umjesto američkog centra u mini prijelaznom roku doveden je Ivan Vraneš.

– Napravili smo izmjenu u reketu, Eric je otišao, Ivan je došao. Zadovoljan sam s njim, dobili smo jednu čvrstinu ispod koša, karakternog igrača, skakača, motorički dominantnog i mislim da će nam dosta pomoći – kazao je trener Šibenke.

Hoće li biti još pojačanja?

– U ovom bližem periodu ne, ali kao trener prema upravi inzistiram da dođu minimalno još dva pojačanja. Novih odlazaka, za sada, ne bi trebalo biti, za sada, što smo očistili, očistili smo – zaključio je Dželalija.

vranes

Ivan Vraneš nada se kako će se narančasti dići u nastavku prvenstva.

– Svaku utakmicu treba ići na pobjedu, bez obzira tko stajao s druge strane. Jakim radom na treninzima i zajedništvom ne bi trebalo biti problema. Do kraja ove godine imamo još dvije utakmice, Hermes Analiticu i Sonik Puntamiku, nadam se da ćemo dobit obje, a za dalje ćemo vidjeti – kazao je Vraneš, kojem Baldekin nije nepoznat. Naime, prije nekoliko je godina igrao za Jolly, kao 19-godišnjak.

– Znam kakva je atmosfera ovdje, da ima puno navijača na tribini, ta energija s tribina trebala bi nas nositi. Što se tiče momčadi, dosta je mlada, ima puno talenata, radi se dobro, tako da vjerujemo da će sve biti ok – poručio je Zadranin, kojem su, ‘šapnuli’ su nam u klubu, baba i dida iz Šibenika. Vraneš će u kadru biti već za subotnju utakmicu s Hermesom.

Izvor: Šibenski portal

Share: