Šibenka traži treću pobjedu u nizu: ‘Ne bi bilo loše dobiti Škrljevo prije dvoboja s Cibonom i Zadrom’

Nakon što su uspješno odradili Kup utakmicu s Diadorom, košarkaši Šibenke ponovno se okreću prvenstvenim obvezama. U subotu (19h) ih čeka gostujući ogled sa Škrljevom, ekipom iz donjeg dijela ljestvice. Bit će vrlo važna utakmica za narančaste, s obzirom da nakon nje slijede dvoboji s Cibonom i Zadrom. Dženan Rahimić još je prije koji tjedan najavio kako bi prije toga bilo dobro ‘skinuti’ Zabok i Škrljevo. Pedeset posto tog plana je ostvareno.

– Ne bi bilo loše dobiti u subotu, održati se u toj borbi za četvrto, peto mjesto. Po meni je Škrljevo jedno od većih razočaranja u ligi, imaju samo tri pobjede, s Dubravom se bore za 11. mjesto i sigurno i njima ova utakmica puno znači. Učinit će sve da nas dobiju, tim više jer se žele iskupiti i za iznenađujući poraz u Kupu od drugoligaša Pule. Vjerojatno ih je taj poraz poljuljao – kaže pomoćni trener Šibenke.

sibenka sonik 1

Dodaje kako je Škrljevo dosta izmijenilo momčad u odnosu na prvi dio prvenstva.

– Gotovo pola ekipe je novo, došla su dva nova Amerikanca, pa Mandić iz Zaboka i sigurno će biti teško. Ali, očekujem pobjedu, u dobrom smo ritmu, dobro treniramo, pa ćemo vidjeti. Doduše, ušli smo u taj ubrzani ritam utakmica, pa se malo osjeća umor, bilo je i nekih ozljeda pa ekipu krpamo s kadetima, ali mislim da smo dovoljno spremni za ono što nas čeka u subotu – istaknuo je Rahimić.

Dodajmo kako se nakon viroze na parket vraća Domagoj Bašić, pa će Šibenka biti kompletna u Škrljevu.

Pitali su novinari hoće li možda u finišu prijelaznog roka doći još koji novi igrač, s obzirom da narančasti imaju pravo na još jedno pojačanje.

– Za sada idemo s onim što imamo, a za dalje ćemo vidjeti. Uskoro će reprezentativna pauza, pa ćemo vidjeti na čemu smo, treba li nam još igrača – zaključio je Rahimić.

Izvor: Šibenski portal

Share: