Šibenka u Dubravi upisala deseti prvenstveni trijumf

Šibenka je upisala desetu pobjedu u Premijer ligi. U 19. kolu svladala je u gostima Dubravu sa 88:78 i tako joj drugi put ove sezone ‘uzela mjeru’. Podsjetimo, u prvom dijelu prvenstva narančasti su kao domaćini u Vukovaru svladali Zagrepane sa 95:72.

Momčad Edija Dželalije vodila je tijekom cijele utakmice. Nakon prvih deset minuta imala je +5 (20:15), na poluvremenu je razlika bila ista (43:38), Šibenčani su imali i +12 (65:53) pred kraj treće četvrtine, da bi u posljednjih deset minuta ušli sa 67:60 vodstvom. Šibenka je u toj zadnjoj četvrtini sačuvala pobjedu.

Foto: KK Dubrava
Foto: KK Dubrava

Vuko je sa 25 postignutih koševa bio najefikasniji u pobjedničkoj ekipi, Vraneš (22p, 11s) i Nakić (15p, 11s) upisali su double-double, zapaženu partiju odigrao je i Vladović (19p, 9s, 7a), a u listu strijelaca kod Šibenčana upisao se još samo kapetan Bašić (7). Kod poraženih prvo ime bio je Perić sa 18 poena.

Pred narančastima je sada nastup na završnici Kupa Krešimira Ćosića u Zadru, gdje će je suparnik u četvrtfinlu (12. veljače) biti Cibona. Što se tiče prvenstva, sljedeći suparnik je Split, i to na Gripama (29. veljače).

Foto: KK Dubrava
Foto: KK Dubrava

Izvor: Šibenski portal
Foto: KK Dubrava

Share: