Šibenka i Paić riješili nesporazume: ‘U svakoj obitelji bude trzavica, ali prava obitelj se pomiri’

  • 15. svibnja 2020.
  • Vijesti
  • 291 Views

Lijepa vijest stiže s Baldekina. Naime, iz Šibenke su izvijestili kako su s Pavaom Paićem riješili sva otvorena pitanja, pa će se talentirani šibenski centar u ponedjeljak priključiti treninzima nove/stare momčadi. Podsjećamo, klub s Baldekina je u prosincu Paiću poslala raskid ugovora, i to u trenutku kad je bio ozlijeđen, nakon čega je 21-godišnji igrač ‘otvorio dušu’ za Šibenski portal. Uslijedilo je priopćenje kluba, u kojem je iznio svoju stranu priče, a sada je, vjerujemo na obostrano zadovoljstvo te na zadovoljstvo navijača narančastih, došlo do pomirenja.

– U svakoj obitelji bude trzavica, povišenih tonova, ali u pravoj obitelji na kraju će se pomiriti. S Pavom smo riješili sve nedoumice, nesuglasice i bit će nam drago ponovno ga vidjeti na treninigu – kazao nam je za Šibenski portal direktor Šibenke Filip Vukičević.

Za sada je, dakle, dogovoreno samo da se Paić priključi treninzima Šibenke, a hoće li ponovno odjenuti narančasti dres još nije poznato.

– Vidjet ćemo, idemo korak po korak. Puno je to pitanja, treba vidjeti što će biti s financijama, zatim kakve su Paićeve želje i planovi, ali dobra volja postoji s obje strane – zaključio je Vukičević.

Izvor: sibenskiportal.hr
Foto: Milan Balaban

Share: