Slaže se roster za novu sezonu! Solomun novi igrač Šibenke

  • 29. lipnja 2020.
  • Vijesti
  • 1492 Views

Šibenika je krenula sa sastavljanjem momčadi za novu sezonu. Novi igrač na Baldekinu je Bruno Solomun. Riječ je o centru Brunu Solomunu, hrvatskom igraču koji stiže iz redova Northwood University, a prije toga nastupao je za renomiranu momčad Miami University.
Snažni centar rođen 1997. godine, visok je 206 cm i pokriva pozicije 4 i 5, a sa “narančastima” je potpisao ugovor na tri godine.

Evo danas smo službeno izašli sa mojim potpisom za Šibenku. To mi je bio cilj svih ovih godina nakon završetka, pogotovo sada, akademskog obrazovanja u Americi jer sam svako ljeto trenirao ovdje sa Šibenkom. Sad idemo raditi, idemo ostvariti neki naš zajednički cilj, idemo se razvijati i nadam se postići jedan rezultat koji će zadovoljiti grad Šibenik i vjerne navijače Šibenke‘ – rekao je Bruno Solomun.

Foto: Šibenka TV

Rahimić: Solomuna pratimo duže vrijeme

‘Moram izraziti zadovoljstvo što smo danas napravili dobar posao sa Brunom, igračem kojeg pratimo već duže vrijeme i koji je nakon završetka koledža odlučio odjenuti dres Šibenke. Nadam se da će suradnja biti uspješna. Pored svega imamo još dosta igrača koji se nude i koji bi došli na probu, tako da mislim da ćemo uspjeti kompletirati solidnu ekipu‘ – izjavio je trener Šibenke Dženan Rahimić.

Foto: Šibenka TV

Klubovi:
Zagreb
Cibona
Cedevita
Forsyth North Carolina
Miami ( NCAA, Division 1)
Northwood Michigen (NCAA, Division 2)

Foto: Šibenka TV

Share: