Mladi reprezentativac potpisao za Šibenku

Talentirani centar Frane Antić, domaći igrač ponikao u ŠK Dražen Petrović, stavio je potpis na ugovor sa Šibenikom do 2025. godine.
Ovaj mladi reprezentativac Hrvatske, rođen 2003. godine i visok 208 cm, priključen je prvoj momčadi početkom ove sezone, a nastupao je i za ekipu OKK Dražen Petrović u Drugoj ligi, kao i za juniorsku momčad Šibenke. U seniorskoj momčadi Šibenke debitirao je u utakmici HT Premijer lige sa Goricom 30.12.2020.
Frane je prve košarkaške korake napravio sa 7 godina kod trenera Mira Kotarca u Školi košarke Dražen Petrović.

“Naš put je stvarati i razvijati naše igrače, našu dicu. Potpis na ugovor sa Šibenkom stavio je još jedan mladi reprezentativac, potentni centar na kojem će klub, uz ostale mlade igrače, graditi svoju budućnost. Želim mu puno uspjeha u dresu Šibenke” – kazao je direktor kluba Filip Vukičević.

“Šest mjeseci nakon priključenja prvoj momčadi, mogu sa zadovoljstvom konstatirati da se Frane Antić i više nego dobro adaptirao na rad u seniorskoj momčadi.
To su pokazale i njegove odlične igre u juniorskoj ekipi, kao i nastupi u Drugoj ligi, a skupio je nešto minuta i u seniorima. Nadam se da će nastaviti sa ovako dobrim radom, koristiti svaku priliku koja mu se ukaže i da će u sljedećoj sezoni zaslužiti puno više minuta u seniorima” – izjavio je trener Šibenke Dženan Rahimić

Share: