Nakon Škrljeva i Zadra bodove sa Baldekina odnijela i Gorica

Šibenka je upisala treći uzastopni poraz na Baldekinu. Nakon Škrljeva i Zadra bodove je odnijela i Gorica koja je slavila sa uvjerljivih 95:73 i tako i dalje ostala nerješiva enigma za narančaste. Sesarova je momčad, naime, slavila u sva tri ovosezonska međusobna susreta. Nadali su se na Baldekinu da će Gorica biti istrošena nakon što je u proteklih sedam dana odigrala tri utakmice A2 Regionalne lige u sarajevskom ‘balonu’, ali to se nije osjetilo. Naprotiv, nakon što su poveli 2:0, stvari su krenuli nizbrdo za Šibenčane.

Nakon sedam minute igre gosti su već imali +12 (8:20), a sredinom druge četvrtine velikih +18 (19:38). Do poluvremena je domaćin uspio smanjiti na 28:41, da bi Gorica u nastavku prednost digla na do tada najvećih 19 poena razlike (33:52). Narančasti, u čijim redovima osim do kraja sezone otpisanog Andabake nije bilo ni mladog Pleadina, nikako nisu uspjevali ugroziti vodstvo Gorice, koja je mirno plovila ka pobjedi. Dapače, gosti su do kraja utakmice otišli na preko 20 poena razlike.

Prvi strijelac Šibenke bio je Šarić sa 18 postignutih koševa, Širko i Miković zabili su po 16, Freeman 14 poena. Kod pobjednika prednjačio je Ljubičić sa 25 poena, pratili su ga Majcunić i Baković sa po 11 ubačeni koševa. U sljedećem kolu Šibenka, koja je nakon ovog poraza na omjeru 10-13, gostuje kod Cibone.

Izvor: Šibenski portal
Foto: Milan Balaban
Video: sibenka.hr

Share: