Veliko priznanje za igrače i klub! Narančasti momci uzeli glavne nagrade

Na poluvremenu druge finalne utakmice doigravanja HT Premijer lige, podijeljene su pakete najboljim igračima i treneru u sezoni 2020/2021.

Ono što nas čini ponosnima je titula MVP-a za Henrika Širka i plaketa za najboljeg strijelca Miliji Mikoviću, umjesto njega nagradu je primila Ivana Bobek, član Uprave Šibenke. Spomenimo kako je i naš Trey Freeman uzeo “srebro” u poretku za najkorisnijeg igrača lige. Bravo momci!

Evo stigla je ta nagrada, to priznanje. Zahvalio bi se svima, suigračima, trenerima, upravi jer i oni imaju velike zasluge u tome. Nadam se da igrači koji ostaju za sljedeću sezonu i koji su imali priliku trenirati sa mnom, da sam barem nešto prenio na njih i da će im to pomoći i da će ti momci imati dobre sezone. Smatram da je potreban samo dobar pristup i rad, a ostalo dolazi uz to – za klupsku stranicu rekao je Henrik Širko MVP sezone.

Foto: Šime Zelić

Nagrada za najboljeg strijelca je za mene jedno veliko priznanje i veliki vjetar u leđa za moju košarkašku budućnost – rekao je Milija Miković. Mogu slobodno reći da je za mene ovo bila najbolja sezona u košarkaškoj karijeri. Drago mi je da se to dogodilo u jednom velikom klubu kao što je Šibenka. Htio bih se zahvaliti prije svega upravi kluba, zatim trenerima, a prije svega zahvala ide mojim momcima, mojim suigračima, bez kojih sigurno ne bih mogao osvojiti ovu nagradu – kazao je najbolji strijelac sezone Miković.

Foto: Milan Balaban/Šime Zelić

Share: