Trener Damir Milačić o novim igračima na Baldekinu

Nakon potpisa trenera Damira Milačića na Baldekin su došla i dva mlada igrača. Patrik Jambrović i Bruno Rebić.

Evo što o njima kaže trener Milačić:

Patrik Jambrović je igrač kojeg jako dobro poznajem, još od njegovih početaka u Međimurju. Dok sam bio izbornik U20 reprezentacije prozvao sam ga na okupljanje, gdje je praktički bio u trećem planu i tijekom priprema je došao u prvi plan. Trebao je biti putnik za Europsko prvenstvo, međutim ozlijedio se i to je bio razlog njegovog neodlaska. Nakon toga pratio sam ga i u Kvarneru i Zaboku, znam sve o njemu što se tiče igrački kvaliteta, ali najbitnije je da znam sve o njemu šta se tiče ljudskih kvaliteta.
On je sretan što je došao u Šibenku i to je netko tko će sigurno svojom svestranošću u obrani i u napadu, svojom košarkaškom kvalitetom i talentom doprinijeti da Šibenka izgleda dobro i borbeno na terenu.’

Bruno Rebić je momak kojeg pratim dugi niz godina, još od njegovih kadetskih dana. Jako je ambiciozan, željan je rada, željan je odricanja, ima kvalitetu na bekovskim pozicijama. Meni je najbitnije da je on jako sretan sa svojim dolaskom u Šibenku. Mislim da ćemo njega uspjeti dobro iskoristiti, usmjerit ga u ono što je najbitnije, a to je da Šibenka izgleda dobro i borbeno na terenu.

Share: