Šibenka gostuje kod Furnira. Evo što su pred utakmicu rekli Damir Milačić i Domagoj Bašić

U nedjelju 17. listopada 2021. od 17:00 sati Šibenka igra šesto kolo HT Premijer lige u gostima kod Furnira u Zagrebu.

Damir Milačić, trener Šibenke: ‘Moja je filozofija da je svaka sljedeća utakmica najbitnija i za nju se spremamo, ne gledamo dalje od te.
Dolazimo u Dubravu, idemo u goste ekipi Furnira koja je na 0:5 i sigurno je da će oni napraviti sve da dođu do svoje prve pobjede pred svojim navijačima.
Na nama je da budemo maksimalno koncentrirani, maksimalno motivirani i da dođemo na teren na način kako smo došli u Škrljevo. To znači, puni samopouzdanja, puni vjere u sebe, momčadsko duha. Nadam se da ćemo napraviti sve i vratiti se sretni iz Zagreba.

Što se tiče domaćina, to je puno bolja momčad nego što to pogled na tablicu kaže. Smatram da su oni jako nezgodna ekipa, jako dobro vođena od strane njihovog trenera. Ima tu u momčadi određene kvalitete. Mi se sigurno nećemo u plesti u mrežu podcjenjivanja, zato što mi ne smijemo i ne možemo podcijeniti nikoga. Mi moramo biti maksimalno odgovorni prema obavezama i dogovoru koji imamo u svlačionici, da bi to sproveli na terenu i dobili jednu talentiranu ekipu kao što je Furnir. ‘

Domagoj Bašić, kapetan Šibenke: ‘Igramo protiv ekipe Dubrave koja sigurno nije toliko loša kako pokazuje trenutni skoro i stanje na tablici. Sve utakmice do sada igrali su protiv jakih protivnika, tablica nije realno mjerilo, evo zadnju utakmicu protiv Osijeka su imali šut za pobjedu. Sigurno je da se dižu i neće biti lako.
Imaju dosta iskusnih igrača, pogotovo Igor Marić na vanjskim pozicijama i Mandalinić. Ispod koša su također fizički moćni, tu je Filip Krajina, brat od našeg bivšeg igrača Kristijana, Karahodžić, Duje Rađa, tako da neće biti lako. Mi znamo kako treba odigrati, pristup mora, biti kao u Škrljevu i onda možemo doći pobjede’.

Utakmica Furnir – Šibenka na rasporedu je u nedjelju, 17.10.2021 s početkom u 17 sati uz direktni prijenos na HRT2.

Share: