Alkar stiže na Baldekin! Rebić: ‘Atmosfera u ekipi je odlična, nadam se da ćemo ponoviti igru kao protiv Splita’

Košarkaši Šibenke u subotu 13. studenog u 10. Kolu HT Premijer lige dočekuje ekipu Alkara.

Damir Milačić, trener Šibenke: ‘Čeka nas jedna zahtjevna utakmica sa Alkarom, iz razloga što oni još od utakmice sa Cedevitom, gdje su odigrali briljantnu utakmicu, pokazuju naznake dizanja forme. Pogotovo je to izraženo povratkom, nakon ozljede i loma šake, Stipe Krstanovića.
Odigrali su jednu odličnu utakmicu u Zadru, gdje su izgubili na jednu loptu i sad u prošlom kolu su bez i kakvog problema pobijedili Osijek.
Sigurno je da puni samopouzdanja i bez nekog velikog stresa čekaju ovu utakmicu protiv Šibenke.

Što se tiče njihove igračke strukture drastično su promijenjeni od lani.
Međutim, duh borbe i zajedništva u KK Alkar nikad ne nedostaje. Oni će se sigurno homogenizirati, jer igrači koji su došli imaju svoju vrlo visoku kvalitetu. Sigurno će napravit sve da dođu do još jedne pobjede.

Ono što je kod nas dobro je to da smo podigli samopouzdanje s obzirom da smo imali koronu. Protiv Splita smo igrali bez tri igrača, a za ovu utakmicu nisam siguran u kakvom ćemo mi sastavu biti. Još ne znamo hoće li nam se pridružiti igrali koji su bili odsutni. Ja se nadam da ćemo biti kompletni i da ćemo puni samopouzdanja dočekati utakmicu sa Alkarom.
Jako je bitno da uđemo kao favoriti, kao domaćini i da na kraju uz maksimalni angažman i koncentraciju dobijemo tu utakmicu. Ne očekujem lagan posao, očekujem jednu fajtersku utakmicu, ali očekujem i našu pobjedu.’

Bruno Rebić, igrač Šibenke: ‘Alkar je definitivno u rastu forme. Puno im je značio povratak Krstanovića koji je izbivao zbog ozljede. To se može vidjeti iz njihove zadnje dvije utakmice gdje su praktički imali pobjedu u gostima protiv Zadra te su na svom terenu svladali Osijek. Svakako su neugodan protivnik bez obzira na njihovo trenutno stanje na tablici. Što se tiče nas, atmosfera u ekipi je odlična. Pobjeda protiv Splita u prošlom kolu nam je sigurno dodatno dala samopouzdanje i motivaciju. Željni smo rada i cijelo vrijeme se trenira na maksimumu i nadam se da ćemo u subotu prikazati igru kao protiv Splita i upisati pobjedu.’

Ulaznice možete kupiti na ulazu u dvoranu sat vremena prije početka utakmice. Za ulaz je potrebna Covid potvrda.

Share: