Narančasti dočekuju Sonik

U 13. kolu HT Premijer lige narančasti na Baldekinu dočekuju ekipu Sonik Puntamike. Utakmica se igra u srijedu s početkom u 18:00 sati.

Damir Milačić trener Šibenke: ‘Čeka nas jedan zahtjevan protivnik i isto tako zahtjevna utakmica s obzirom da je Sonik momčad puna iskustva i imaju veći broj igrača koji su prekaljeni u ovom rangu natjecanja.
Njihova velika kvaliteta je ta što znaju nametnuti svoj ritam igre u kojoj sa svojim iskustvom mogu kontrolirati utakmicu i to je ono što mi moramo spriječiti i ne dozvoliti im da oni vode kolo na utakmici na Baldekinu.
Što se tiče nas mi smo u određenim zdravstvenim problemima. Arslanagić i Jambrović su povrijeđeni. Što se tiče Arslanagića u utakmici protiv Gorice u jednom trenutku kada je izašao kao jedini playmaker tu smo izgubili organizatora igre i zato je ta utakmica završila kako je završila.
Očekujem da će igrati, međutim nisam još siguran u kakvom će stanju biti. Što se tiče Jambrovića tu nisam uopće siguran da će moći igrati, međutim nema nikakvog alibija, koga nema bez njega se mora i može.
Ova momčad ima dovoljno kapaciteta da i uz pojedine igrače koji možda neće nastupiti na ovoj utakmici može pobijediti.
Ja sam već kao papagaj ponavljao i ponavljat ću cijelo vrijeme, kad je momčad maksimalno borbena i koncentrirana na taktičke zamisli i na ono što hoćemo provesti i u obrani i u napadu svakoga se može pobijediti pa tako i Sonika. Respektiram protivnika, ali respektiram još više moje momke.’

 

Share: