U sjajnoj utakmici momčad Škrljeva ipak odnijela bodove sa Baldekina

Šibenka nije uspjela upisati treću prvenstvenu pobjedu u nizu, odnosno četvrtu u posljednjih pet utakmica. Škrljevo je na Baldekinu, u dvoboju punom preokreta, nakon produžetka slavilo sa 85:89 i tako narančastima uzvratilo za poraz na svom parketu (84:89). Time su se zeleni učvrstili na šestom mjestu s omjerom 7-7, dok je momčad Damira Milačića sada na omjeru 5-10. (Šibenski portal)

Damir Milačić:Čestitke Škrljevu na zasluženoj pobjedi. Danas sam prvi put ljut na svoje igrače zato što smo se nepotrebno povukli, kako se kaže nogometnim žargonom, u bunker.
Sa planom koji smo imali smo uspjeli stići njihovu razliku koja je bila velika i tu smo se dodatno potrošili, nije bilo koncentracije da to oplodimo kroz produžetak.
Škrljevo je zaslužilo dobiti utakmicu u regularnom dijelu jer su kontrolirali utakmicu od prve minute. Oni su igrali bez Barnjaka i Rajčića, ali to je bila najveća opasnost za moju ekipu jer je ovo jako mlada i neiskusna ekipa i ona uopće nije svjesna kakve zamke nude igrači koji će sad dobiti veću šansu što je danas definitvno Jelenković i prošlu utakmicu iskoristio. Neigranjem Barnjaka lopta je više bila kod njega. Dogovor je bio da smo puno bliže nego što smo bili i tu je on dobio dovoljno prostora i to je bio ključ današnje utakmice.
Nemam ljudsku ljutnju imam trenersku ljutnju na momčad, međutim došli smo u priliku u kojoj nas nitko nije vidio, da bi danasnjom pobjedom možda i mogli doći do Lige za prvaka. Mi se trebamo spustiti na zemlju i biti ponizni i kad smo takvi mi smo dobri i mi ćemo opstati. Idu blagdani i nama idu dvije važne utakmice. Jedna je već u utorak Alpe Adria Cup i krećemo u ponedjeljak, a već u četvrtak Kup sa Goricim, tako da ovo treba zaboraviti i sjesti iza tih utakmica, dobro se odmoriti preko blagdana i ono što nas čeka u drugom dijelu će biti pakao. Kako nama tako i svima drugima. Čestitke Skrljevu još jednom zaslužili su pobjediti ovu utakmicu.’

Foto: Milan Balaban

Bruno Rebić: ‘Bila je ovo jedna vrlo teška utakmica i težak poraz. Čestitao bih ekipi Škrljeva, ali i svojim momcima šta smo se uspjeli vratiti iz minusa. Ovo su ponovno utakmice gdje taktika ne pobjeđuje nego jednostavno volja, želja, energija, ne kažem da je nemamo, ali je moramo još više poboljšati. Najviše moramo poraditi na ekipi, ali i na vjeri. Vjera i kad gubiš tri minute prije kraja sedamnaest razlike da imaš tu bolesnu vjeru da možeš dobiti. Da jednostavno to dođe u glavu.
Probat ćemo kao ekipa to shvatiti. Šteta poraza jer imali smo priliku za ligu za Prvaka i da nam bude lakše za dalje. Šta je tu je morat ćemo ići utakmicu po utakmicu.’

Share: