KUP Krešimir Ćosić – Šibenka gostuje kod Gorice. Trener Milačić: ‘Idemo hrabro i maksimalno. Nitko nije nepobjediv’

Nakon pobjede u Austriji protiv Flyers Welsa, narančaste očekuje još jedno gostovanje. Ovaj put u KUP-u Krešimir Ćosić kada 23.12.2021. igraju protiv ekipe Gorice.

Damir Milačić, trener Šibenke: ‘Onog trenutka kada je utakmica sa Welsom završila sa veseljem u svlačionici i večerom, nakon svega mi smo tu utakmicu apsolvirali i zaboravili. Okrećemo se daljnjim obavezama, a to je KUP Krešimir Ćosić natjecanje u kojem isto hoćemo ostaviti svoj trag.
Čeka nas Gorica kao domaćin. Praktički jako malo vremena je ostalo za pripremu i pogotovo za regeneraciju jer smo strahovito potrošeni od same utakmice u subotu protiv Škrljeva pa odmah u utorak Welsa i danas protiv Gorice u gostima.
Praktički smo više na putu nego doma, ali to smo već dosta puta ponovili. Pokušat ćemo sve da destabiliziramo Goricu i da se dobro pripremimo za ono što oni dobro rade te da pokušamo naći slabe točke i to snajperski gađati pa ćemo vidjeti dokle ćemo uspjeti.
Imamo vrlo pozitivno ozračje, sjajno se družimo na ovim putovanjima, uspjevamo postati bolji prijatelji između sebe i to nam daje dodatnu snagu da na terenu možemo i neke mane koje imamo i neiskustvo nadoknaditi sa jednom sjajnom kemijom i koncentracijom za ono što se dogovorimo.
Bit ćemo pojačani sa tri igrača koji zbog Covid restrikcija u Austriji nisu bili s nama pa ćemo u tom dijelu energetski moći bolje odgovoriti i imat ćemo više rotacije jer će biti prijeko potrebna s obzirom na potrošnju u ove zadnje dvije utakmice. Idemo hrabro i maksimalno i nitko nije nepobjediv.’

Utakmica počinje u 18:00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Velika Gorica.

Naslovna fotografija: Milan Balaban

Share: