JKL: Šibenka u trećoj četvrtini pokorila Stoju

U utakmici 10. kola Jedinstvene kadetske lige Šibenka je pobijedila momčad Stoje rezultatom 94:72.

Otvaranje susreta bilo je tromo i sporo s obje strane, dosta se griješilo ponajviše u izgubljenim loptama i promašenim zicerima. Pred kraj četvrtine domaćini su se posložili u obrani te tako došli u blagu prednost +6 (17-11).

Druga četvrtina igrala se s dosta oscilacija, prvo su Šibenčani dobro otvorili te otišli na +12 da bi pred kraj dobra igra gostiju smanjila domaću prednost na +8 (43-35)

Domaćini su međutim do kraja treće dionice ubacili u brzinu više te iz dobre obrane brzim kontrama i vanjskim šutom riješili pitanje pobjednika +26 (80-54).

 

Moramo napomenuti da je treća dionica susreta obilovala tehničkim pogreškama kod gostujuće ekipe gdje je isključen i udaljen iz dvorane trener Pino Cukerić.

Mladi Puljani nisu se dali u zadnjoj dionici raspasti do kraja, te su ostavili srce na parketu da ublaže poraz, međutim prevelika je bila razlika da se konačni rezultat promijeni. Kraj susreta 94-72

Najbolji pojedinci kod domaćina: Ante Brajković (38 poena, 9 skokova, 5 asistencija), Gabriel Pancirov (22 poena, 4 skoka, 4 asistencije), Vito Sutlović (16 poena, 16 skokova, 2 asistencije, 3 osvojene lopte).

Najbolji pojedinac kod gostiju: Roko Cetina (23 poena, 6 skokova, 1 asistencija).

Share: