Šibenka na Baldekinu dočekuje Vrijednosnice Osijek

Nakon gostovanja u Sinju i Zadru košarkaše Šibenke očekuje 3. kolo Lige za ostanak i domaća utakmica na Baldekinu protiv Vrijednosnica Osijek.
Utakmicu su najavili trener Šibenke Damir Milačić i igrač Pavao Paić.

Damir Milačić, trener Šibenke: ‘Čeka nas treće kolo Lige za ostanak, domaća utakmica sa Osijekom. Iz regularnog dijela imamo 2-0 sa njima i bila bi ogromna prednost i velika stvar da uspijemo pobijediti tu utakmicu i u međusobnom susretu dođemo i do te treće pobjede.
Osijek je jedna izuzetno energetska momčad. Dolaskom Perkovića i Džajića su proširili svoj roster i definitivno je da mogu ući u situaciju igranja u visokom ritmu dva puta tjedno.
Sigurno je da će doći rasterećeni na Baldekin i dati sve od sebe da pobijede utakmicu. Očekujem da utakmica bude teška, ali isto tako očekujem da mi pobijedimo tu utakmicu bez obzira na situaciju i kakvoj god se nalazimo.
Igramo na Baldekinu i ne smijemo bježati od lagane uloge favorita.
Vraćaju nam se u momčad sa potencijalnom minutažom Rebić i Pleadin što je jako bitno. Odradili su četiri dan treninga i u ovom trenutku će se moći računati na njih da barem nekim dijelom energetski pomognu momčadi.
Što se tiče nove prinove Stefana Sinovca on vrlo vjerojatno neće biti u momčadi i neće igrati s obzirom da ima gripu i da nije od utakmice sa Sonikom uopće trenirao.
Ne očekujem laganu utakmicu, očekujem jednu tvrdu i tešku utakmicu, ali isto tako očekujem pobjedu Šibenke.’

Pavao Paić, igrač Šibenke: ‘Nakon dva izrazito teška gostovanja u Sinju i Zadru dočekujemo ekipu Osijeka. Ne smije nas zavarati zadnja utakmica sa Osijekom kada smo ih pobijedili sa velikom razlikom, posebno jer tu ima par dobrih individualaca koji mogu odlučiti tijek utakmice.
Izdvojio bih tu moje bivše suigrače Porobića i Topolovića.
S njima smo u ovoj sezoni na omjeru 2-0 i sigurno da će oni doći maksimalno motivirani i htjeti nam se revanširati.
Međutim u ovoj utakmici dosta toga ovisi o nama i našoj izvedbi koja će nadam se biti kao i u Sinju i uz takav pristup i koncentraciju ja vjerujem u našu pobjedu.’

Utakmica se igra u srijedu 30. ožujka s početkom u 18:00 sati, a za sve je ulaz besplatan jer je ulaznice osigurao Vinoplod!

Sukladno odluci Nacionalnog stožer civilne zaštite maksimalni kapacitet dvorane je 400 gledatelja, i konačno, bez Digitalne EU covid potvrde.
Osiguraj svoje mjesto na Baldekinu ranije, kartu pokupi u Diskontu Vinoploda.

Share: