Ivan Gulin: ‘Nakon domaće pobjede utakmicu sa Škrljevom iščekujemo u jednoj dobroj i pozitivnoj atmosferi’

Nakon srijede i pobjede na domaćem terenu košarkaše Šibenke u subotu očekuje 4. kolo Lige za ostanak i gostovanje kod ekipe Škrljeva.

Damir Milačić trener Šibenke:Nakon utakmice sa Osijekom koju smo apsolvirali na najbolji mogući način i u Ligu za ostanak krenuli smo ozbiljno sa tri dobre partije i dvije odlične. Nažalost Sonik nije samo nas iznenadio nego i Furnir tako da to ne možemo gledati kao kiks.
Jako dobru atmosferu imamo, pozitivni smo i imali smo dva dana da se pripremimo za Škrljevo. Pokušat ćemo neke njihove stvari koje dobro rade anulirati, biti maksimalno motivirani i koncentrirani i naravno onda imamo šanse na svakom terenu.
Škrljevo ima jednu jako lošu utakmicu protiv Alkara. U tom dijelu su igrali bez Barnjaka što im je dvadeset do trideset posto slabija momčad kada on ne igra. Očekujem ga protiv nas, sigurno da će biti u momčadi i da će napraviti sve da isperu taj gorak okus.
Na nama je da budemo maksimalno borbeni i koncentrirani i kad smo takvi, ako smo kompletni možemo pobijediti svakoga.’

Ivan Gulin igrač Šibenke: ‘Definitivno da nakon domaće pobjede nad Osijekom utakmicu sa Škrljevom iščekujemo u jednoj dobroj i pozitivnoj atmosferi.
Imamo taj mali period od dva dana da se za njih pripremimo maksimalno. Svi znamo da utakmica neće biti lagana s obzirom na njihovu kvalitetu i domaći teren.
Međutim, na nama je da uđemo fokusirani da budemo maksimalni svih četrdeset minuta i da budemo koncentrirani na stvari koje trebamo raditi i naravno da napravimo sve što je u našoj moći da ishod utakmice odvedemo u našu korist.’

Foto: Milan Balaban

Share: