JKL: Šibenka slavila na Baldekinu protiv Međimurja

U 12. kolu Jedinstvene kadetske lige košarkaši Šibenke slavili su na domaćem terenu rezultatom 85:76.

GKK Šibenka – KK Međimurje 85:76

Dobro otvaranje mladih Međimuraca, dok s druge strane Šibenčani imaju puno promašaja iz igre. Međimurci koji traže svoju prvu pobjedu zaključuju prvu dionicu u blagoj prednosti +1 (16-17).

U nastavku bolja igra domaćima u jednom i drugom smjeru pogotovo u šutu za tri poena što je rezultat na semaforu pokazao +12 (46-34).

Nastavak susreta gosti ponovo ulaze rastrčano i dobrom obranom smanjuju zaostatak (60-57).

Posljednja dionica ušla je u egal završnicu, domaćini su posljednje tri minute susreta imali +2 (76-74). Zadnji atom snage gosti su potrošili kako bi upisali pobjedu, ali nažalost nije im pošlo za rukom. Utakmica je završila rezultatom 85-76.

Zoran Huljev trener Šibenke: ‘Početak je bio slab za nas. Dosta slabo smo krenuli u utakmicu što je gostujuća ekipa to iskoristila, ali nekako smo do poluvremena uspjeli povesti sa desetak koševa razlike misleći da ćemo lako okrenuti utakmicu do kraja, međutim treća četvrtina je pokazala da to nije tako protivnik je i poveo, ali eto na kraju smo uspjeli nakon teške borbe preokrenuti i pobjediti.’

Stjepan Novak, trener Međimurja: ‘Čestitam ekipi na borbenosti moja ekipa je odigrala dobro igrali smo dosta agresivno, zatvorili smo najboljeg igrača Brajkovića. Dobro smo obranili njegovu tranziciju i napad u leđa. Čestitke ekipi Šibenke na pobjedi, a mi se dalje okrećemo treniranju i napredovanju.’

Najbolji kod domaćina Gabrijel Pancirov 25 PTS, 10 R, 4 A, 3 ST
Najbolji kod gostiju Franjo Kranjčec 21 PTS, 3 R, 4 A

Share: