Sonik na Baldekinu. Milačić: ‘Dočekujemo ih maksimalno borbeni i napravit ćemo sve da dobijemo ovu utakmicu’

Košarkaše Šibenke na Baldekinu u srijedu 20. travnja 2022. očekuje 7. kolo Lige za ostanak i gostovanje ekipe Sonik Puntamike.

Utakmicu su nam najavili trener Šibenke Damir Milačić i igrač Šibenke Bruno Rebić.

Damir Milačić trener Šibenke: ‘Nakon odlično odigrane utakmice sa Alkarom i jedne velike pobjede, okrenuli smo se odmah pripremi utakmice sa Sonikom. Malo je kontinuitet radnih dana za treninge i pripremu smanjen zbog Uskrsnih blagdana, međutim to nas neće omesti u našoj želji da dođemo do dvanaeste pobjede.
Igramo protiv izuzetno nezgodne ekipe. Na početku Lige za ostanak se nisam upleo u zamku da su oni loši i da su praktički glavni pretendent za ispadanje, naprotiv izuzetno cijenim njihovog trenera i njihovu momčad i oni su to zaslužili svojim prezentacijama u Ligi za ostanak.
Isto tako i mi ne želimo propustiti svoju šansu, jer igramo kući, da dođemo do dvanaeste pobjede i ono što cijelo vrijeme govorim igračima da je najbitnija utakmica ona iduća.
Međutim, ova utakmica sa Sonikom nam može puno toga donijeti. Zato ih dočekujemo maksimalno borbeni i koncentrirani i napravit ćemo sve da dobijemo ovu utakmicu.
Ono što je bitno je to da očekujemo tešku utakmicu, ali isto tako da očekujemo i našu pobjedu.’

Bruno Rebić igrač Šibenke: ‘Sonik je jedna vrlo neugodna ekipa te poraz u prošloj utakmici s njima poziva na oprez. Međutim, mi smo u jednom dobrom ritmu te nošeni podrškom navijača i sa četiri pobjede zaredom uspjeli smo sebi podići samopouzdanje.
U ovoj utakmici smatram da ako igramo na način na koji smo igrali u zadnje vrijeme mislim da možemo definitivno doći do pobjede s kojom bi osigurali i završili sve priče oko ostanka u Ligi te nadam se bili i jednom nogom u Play Off-u.’

Vinoplod te vodi na utakmicu Šibenka – Sonik Puntamika!
Ulaznicu za sebe i ekipu pokupi u Vinoplodu i podrži narančaste u novoj pobjedi na Baldekinu!

Share: