Damir Milačić nakon pobjede u Osijeku: ‘Bilo nas je osam, Paić se povrijedio, ali nismo odustajali’

  • 24. travnja 2022.
  • Vijesti
  • 795 Views

Šestu pobjedu zaredom ostvarili su košarkaši Šibenke i to protiv Vrijednosnica Osijek rezultatom 70:96 u 8. kolu Lige za ostanak.

Damir Milačić, trener Šibenke: ‘Nemam što za reći, ja imam jako poštene momke, došli smo ovdje pobijediti utakmicu.
Bilo nas je osam, Paić se povrijedio, ali nismo odustajali. Jednostavno, mi gledamo samo sebe, da završimo Ligu za ostanak sa što većim brojem pobjeda.
Očekujem da se dobro odmorimo i mogu samo čestitai svojim igračima pogotovo danas, svi su zaslužili čestitke, ali posebnu ima Adnan Arslanagić.’


Adnan Arslanagić, igrač Šibenke:
‘Prvo poluvrijeme nas je možda držao taj put i teške noge, no u drugom poluvremenu po našem dobrom starom običaju, sve krene puno bolje. Trener nas dobro motivira u svlačionici i onda izađemo puni želje i motivacije. Mi smo očekivali ovdje pobjedu, došli smo kao favoriti i iskoristili smo ono što želimo i da ami sebi radimo taj put prema play off-u. Mislim da je jako dobra ova liga i bez obzira tko ispadne bit će velika šteta. Osijeku želim sve najbolje u nastavku natjecanja.’

Šibenka: Arslanagić (20), Thomas (24), Rebić (14), Gulin, Bašić (10), Solomun (9), Jambrović (10), Paić (7), Sinovec (2).

U idućem kolu Šibenka će na Baldekinu ugostiti Škrljevo.

Foto: KK Vrijednosnice Osijek

 

 

Share: