Šibenka dočekuje Škrljevo. Milačić: ‘Igramo kući i nećemo bježati od uloge laganog favorita’

Košarkaši Šibenke nakon šest pobjeda u nizu u odličnom raspoloženju dočekuju ekipu Škrljeva koja gostuje u subotu na Baldekinu.

Damir Milačić, trener Šibenke: ‘Najavit ću ovu utakmicu kao što sam najavljivao sve utakmice proteklih mjeseci. A to je, da je svaka iduća utakmica nama najbitnija u sezoni. Svaka je imala svoj put i svaka je imala svoj cilj pa tako i ova, jer sa ovom pobjedom bi došli u situaciju da igramo play off što je bila utopija za sve osim za moje igrače.


Što se tiče Škrljeva oni su vrlo ambiciozno krenuli u sezonu i htjeli su sigurno puno veći plasman nego što je sada. Međutim, spletom okolnosti  igraju Ligu za ostanak i tu su igrali dosta promjenjivo. Mi smo im nanijeli poraz u Škrljevu i sportski je da će oni doći maksimalno motivirani i htjeti se revanširati za taj poraz koji su imali od nas na svom terenu.

Imaju dobru momčad, kvalitetnu, široku rotaciju sa odličnim bekovima i sigurno da prijeti opasnost sa više strana. Međutim, iako lišeni ne igranjem Paića i Gulina, a Pleadin se tek vratio u trenažni proces odigrao je Juniorski turnir, međutim vidi se jedna velika pauza, ali i neupitna želja da nam pomogne.
Neću bježati od uloge laganog favorita neovisno o našim hendikepima. Igramo kući, nemamo se čega bojati i moramo biti hrabri i taktički mudri i nakon toga se možemo nadati pobjedi.’

Domagoj Bašić, kapetan Šibenke: ‘Dolazi nam ekipa Škrljeva koja je trenutno vodeća u ovoj Ligi i sigurno da je među kvalitetnijim ekipama.
Njihov motiv će biti velik, htjet će se osvetiti za poraz koji smo im nanijeli u njihovoj dvorani, ali mi imamo šest pobjeda u nizu i ova moguća sedma u subotu nam donosi nešto što je prije par mjeseci bio samo san, san u koji smo moja ekipa i ja čvrsto vjerovali i išli smo utakmicu po utakmicu i doveli se u situaciju u kojoj jesmo.
Dvorana će biti puna i neka nas ludilo i pjesma s krcatog Baldekina vode do play off-a.’

Utakmica se igra na Baldekinu u subotu 30.4.2022 s početkom u 17:00 sati.

Ulaznice za utakmicu Šibenka – Škrljevo i hladna Žuja čekaju vas u caffe barovima – Caffe bar Pasini, Caffe bar St.Tropez, Bamboo bar, Caffe bar Delta 2, Caffe bar H2O Crnica, Caffe bar Domino, Kuglana i Caffe bar Biberon.

Share: