Srđan Brocić novi je igrač Šibenke: ‘Bit će mi čast igrati na Baldekinu i nositi dres Šibenke’

22-godišnji Srđan Brocić iz Vukovara novi je igrač Šibenke. U klub je došao na poziciji playmakera razigravača i kako nam kaže jedva čeka početak sezone i zaigrati na Baldekinu:

Bit će mi čast igrati na Baldekinu i nositi dres Šibenke s obzirom da znam koliko ljudi prate košarku i koliko ih bude na tribinama. Svim srcem navijaju za klub.

Došao sam u Šibenku na poziv trenera Milačića s kojim sam surađivao dvije godine u Sinju i do dogovora je došlo jako brzo i bez puno razmišljanja. U novoj sezoni želio bih opravdati svoju ulogu u ekipi i da napredujem kao igrač kroz sezonu. A što se tiče ekipe, poznajem Brunu Rebića s kojim sam igrao u Sinju.

Želio bih da svaku utakmicu imamo jako veliku želju za pobjedom i jedva čekam da krenemo sa radom.‘ – kaže nam Brocić.

Damir Milačič, trener Šibenke: ‘Brocić je igrač koji se jako lako prilagođava na sredinu u koju dolazi. Omiljen je u svakoj svlačionici i kod publike.
Besprijekoran borac koji nikad ne kalkulira. Jako ga dobro poznajem i siguran sam da će osvojiti srca navijača Šibenke.

Brocić je rođen u Vukovaru, košarkaški put započeo je u Borovu koji napušta nakon što je klub odustao od natjecanja u Prvoj muškoj ligi. Jednu polusezonu odradio je i u talijanskom Molsetu. Igrao je u Alkaru iz Sinja te Zaboku.

Srđan Brocić, 15.07.1999
Visina: 183 cm

Foto: Šibenka

Share: