Sutra otvorenje Fan shopa! Dođi i po godišnju ulaznicu i budi podrška svom klubu

U četvrtak budite dio svog kluba kada otvaramo vrata Fan shopa Šibenke koji se nalazi u sklopu Sportske dvorane!

Godišnje ulaznice, ulaznice za pojedinačne utakmice HT Premijer lige i AAC-a, majice muške, ženske, ali i za one najmlađe, dresovi i još puno toga od sada možete pronaći u Fan shopu Šibenke.

Narančasto-crni kutak za sve obožavatelje svoja vrata otvara ovog četvrtka 6. listopada 2022. u 19:00 sati, kada će svečanom otvorenju biti nazočni igrači Šibenke, treneri, uprava, Funcuti i svi vi koji ste dobrodošli da budete dio ovog za sve nas posebnog dana.

Sutra imate priliku i osobno upoznati sve igrače Šibenke, pitati što vas zanima, možda baciti i koji selfie te kupiti njihov dres i imati ga potpisanog kao uspomenu za cijeli život.

U sklopu Fan shopa možete kupiti i godišnje ulaznice po cijeni od 400,00 kuna (53,19 eura). Mlađi od 12 godina imaju besplatan ulaz na sve utakmice, a vlasnici godišnje ulaznice, uz dodatne pogodnosti, ostvaruju 10% popusta na sve artikle u Fan Shopu.

Od četvrtka ujutro možete kupiti godišnje pretplate i ulaznice za utakmicu GKK Šibenka – KK Dinamo koja se igra u subotu 8. listopada 2022. na Baldekinu. Ulaznice su dostupne i na adriaticket.com te na svim ostalim prodajnim mjestima Adriaticketa:
– Fan Shop Šibenke (četvrtak od 19-21, ostale dane od 10-12 sati i na dan utakmice 16:30-18 sati)
– Diskont Vinoplod Vinarija
– NIK Travel Agencije (Šibenik i Vodice)
– Tisak Media centri

Sve informacije pratite i na našim društvenim mrežama Facebooku, Instagramu i TikToku.

Share: