INTERVJU Antonio Klarin: ‘Navijači, dajete nam veliki vjetar u leđa i znajte da svaki od vas čini razliku’

  • 7. studenoga 2022.
  • Vijesti
  • 1322 Views

Ovih dana dovoljno je reći – Antonio Klarin. Simpatičan Antonio svojom igrom na terenu oduševljava navijače, a sada smo ga nakon napornih treninga i utakmica na zasluženom odmoru malo uhvatili da vam ga i osobno približimo.

Šest pobjeda zaredom. Da ti je netko rekao na početku sezone da ćete ovako krenuti vjerojatno ne bi vjerovao. Kao igrač jedine neporažene ekipe u čemu je tajna? 🙂

– Nakon niza dobro odigranih pripremnih utakmica mi smo vjerovali da možemo dobro krenuti u prvenstvo. Ona najvažnija, prva dobivena prvenstvena utakmica protiv Dinama na Baldekinu je bilo probijanje leda, a u Velikoj Gorici smo postali svjesni da u svakoj utakmici možemo ići na pobjedu.

Izvrsno izgledaš na terenu, primjetili su to i navijači, nazivaju te novim snajperom. Bi li mogao preuzeti taj nadimak od Baše?

– Daleko sam ja od snajpera. 🙂 Za preuzeti taj nadimak od Baše treba još puno truda i ispucanih šuteva na treningu. Siguran sam da bi se i Bašo sa mnom složio.

Foto: Milan Balaban

Šibenka ima pohvale i od izbornika Petrovića, koliko vam to kao ekipi, ali i tebi znači?

– Kad to kaže izbornik, puno znači, a kada je izbornik Aco Petrović onda to ima i dodatnu težinu. Meni riječ podrške svih relevantnih osoba u košarci puno znači, jednako kao i mojim suigračima. Svi smo mi redom mladi igrači koji uvijek vole čuti riječ podrške.

Što Antonio radi kada nije na parketu ni na treningu, kakav si privatno?

– Kad nisam na treningu ili na utakmici najviše volim spavati. Rekao bih da koristim svaki slobodan trenutak za spavanje haha :). Volim se družiti sa suigračima ili pogledati neki dobar film.

Na terenu ste ekipa i vidi se da je atmosfera dobra, ali tko je dežurni zafrkant u ekipi?

– Najveći zafrkant je definitivno Jambrović, no Jure nije daleko! 🙂

Foto: Milan Balaban

Početak je sezone ima tu još posla, ono što vas sada očekuje je i zaostala utakmica sa Cedevitom junior.

– Rekao bih da je Cedevita jedna jako dobra ekipa i svakako neće biti ni malo lako pogotovo na gostujućem terenu, ali mi ćemo dati sve od sebe i pokušati nastaviti ovj naš fantastični niz. Ono što kao igrač u svoje ime, odnosno u ime ekipe mogu obećati je to da ćemo u Domu sportova ostaviti srce na parketu.

@sibenka

Trica! Klarin! ??☝️☝️☝️ #sibenka #mojgradmojklub #ajmosibenko #samohrabro

♬ I Like It – Cardi B (feat. Bad Bunny, J Balvin)

I za kraj, poruka Funcutima, vjerujemo da tebi i ekipi dosta znači njihova podrška?

– Hvala cure i momci s južne tribine i svih ostalih tribina na kojima se redom pojavljujete. Dajete nam veliki vjetar u leđa i znajte da svaki navijač čini razliku.

Foto: Milan Balaban

Share: