Jake Kakar novi je igrač Šibenke

Zbog ozljeda koje prate momčad Šibenke od početka sezone trener i stožer morali su posegnuti za novim igračem. Pa tako u redove narančastih dolazi Jake Kakar iz Amerike (16. siječnja 1998., Boston, MA).

Damir Milačić, trener Šibenke: ‘S obzirom da smo se našli u problemu Nabe Echolsa od početka sezone, Bruno Rebić se povrijedio na duži period, Pleadin je bio odsutan sa zadnje dvije utakmice zbog visoke temperature, mi smo jednostavno bili primorani i morali smo dovesti igrača. S obzirom da utakmice idu konstantno, dva puta tjedno mi nemamo pravo riskirati i u tako velikom broju utakmica potencijalnost ozlijede je jako visoka. 

Jake Kakar je igrač odličnog šuta i dobrih preporuka. Najbitnija stvar je da se uklopi u sustav treniranja i ponašanja. Kemija u momčadi je izvanredna znači morat će se uklopiti u to, ali za to će trebati određeni period. Međutim, nama je u ovom trenutku svaki igrač koji može imati određenu minutažu i dati svoju kvalitetu na terenu, neophodan.’

Foto: Press

‘Jako sam zahvalan na prilici što sam došao igrati u Šibenik. Uzbuđen sam što dolazim u legendarni klub kao što je Šibenka i nadam se da ću svojom igrom pridonijeti sjajnom pobjedničkom programu’, naglasio je Jake za službenu web stranicu Šibenke.

WELCOME JAKE!

Pozicija: bek šuter
Visina 193 cm
Boston, MA (USA)
Barton College

Share: