Šibenka poražena od Cedevite junior

Košarkaši Šibenke zaustavljeni su u svom slavljeničkom nizu. U zaostaloj utakmici 1. kola HT Premijer lige Cedevita junior je bila bolja rezultatom 90:55.

Damir Milačić, trener Šibenke: ‘Nemam svojim igračima što zamjeriti. Jednostavno, mi se nismo mogli okupiti na treningu i to je vidljivo. Kada smo utrenirani i kada dobro radimo možemo nešto i napraviti. Međutim, Cedevita je jedna vrlo dobra ekipa, dobro su vođeni nisu napravili paniku nakon druge četvrtine koja im je bila loša i jednostavno mi smo bili neprepoznatljivi u drugom poluvremenu. Ne mogu umanjiti ono što su do sada napravili sa šest pobjeda tako da ćemo se na krilima toga pokušati izvući. Već u četvrtak igramo utakmicu sa Cibonom gdje smo apsolutni autsajderi, ali moramo bolje reagirati.’

Cedevita Junior: Mustapić (18), Kučić (16), Rašić (7), Marčinković (14), Ciani (15), Serdarušić (2), Vrgoč (7), Šabić (6), Batinić (5), Lončar.

Šibenka: Skorić (4), Bobek, Klarin (5), Pleadin (2), Gulin (6), Howard (3), Brocić (5), Antić (4), Jambrović (12), Šarić, Škugor, Paić (14).

Šibenku u četvrtak 17.11. očekuje ponovno gostovanje u Zagrebu, ovog puta na redu je 8. kolo HT Premijer lige i ogled kod Cibone u Košarkaškom centru Dražen Petrović s početkom u 19:00 sati.

Foto: KK Cedevita junior/Marin Sušić

Share: