Alpe Adria Cup Narančasti putuju u Beč ekipi Vienne: ‘Na nama je da svaku minutu iskoristimo na najbolji mogući način’

  • 22. studenoga 2022.
  • Vijesti
  • 664 Views

Košarkaši Šibenke u srijedu u sklopu Alpe Adria cupa gostuju kod ekipe BC GGMT Vienna u Beču. Narančasti su u prvom kolu na Baldekinu poraženi od ekipe Vienne, a evo kako nam je gostovanje najavio trener Šibenke Damir Milačić:

Foto: Milan Balaban

‘Ponovno nam dolaze utakmice Alpe Adria cupa i idemo na gostovanje kod ekipe BK Vienne u Beč. Oni su ekipa koja ima vrlo visoke ambicije u nacionalnom prvenstvu Austrije i Alpe Adria cupu. Te ambicije sežu čak i do FIBA Champions league.

Proračun im je takav da mogu parirati i mnogim ABA-ligašima. Iako je to ekipa Austrije praktički Austrijanaca nema osim onih koji su naturalizirani. Naš Aramis Naglić je trener i oni jako dobro izgledaju.

Na nama je da nakon napornog puta pokušamo rekuperati momčad što prije da dočekamo utakmicu svježi, da svaku minutu iskoristimo na najbolji mogući način i da pokušamo što duže trajati u utakmici te je odvesti u neizvjesnost. Najbitnija stvar mi je da mi ekipa bude zdrava i na dan puta ćemo odlučiti koji to igrači idu u Beč.’

Foto: Milan Balaban

Antonio Klarin, igrač Šibenke: ‘U srijedu igramo sa kvalitetnom i iskusnom ekipom koja nas je u prvom susretu uvjerljivo pobijedila na našem terenu. Vienna je ekipa sa dosta iskusnih igrača koji su igrali visoki rang košarke te igraju vrlo dobru košarku.

Nas moguća pobjeda dovodi korak bliže prolazu u drugi krug natjecanja, no doći do nje neće biti lagano. Mi ćemo igrati svoju igru te ćemo pokušati nametnuti svoj ritam koji nam je donio dobre rezultate u dosadašnjem dijelu sezone.’

Utakmicu s početkom u 19:00 sati možete pratiti na Youtube kanalu AAC-a.
Sve informacije pratite i na našim društvenim mrežama Facebooku, Instagramu i TikToku.

Naslovna fotografija: Milan Balaban

Share: