Vruće gostovanje – Na Baldekin dolazi Alkar! Milačić: ‘Krasi nas sjajan timski duh, energija i borba za svaku loptu’

Iduće tri utakmice košarkaši Šibenke igraju na domaćem parketu. Prva u nizu je u subotu 21. siječnja kada od 20:10 sati na Baldekinu dočekuju ekipu Alkara. Bit će to kao i uvijek vruće gostovanje, a još jednoj pobjedi i obrani svoje utvrde nadaju se trener narančastih Damir Milačić i cijela ekipa.

Damir Milačić, trener Šibenke: ‘Čeka nas jedna zahtjevna utakmica sa Alkarom.  Prije svega zato što je Alkar u zadnje dvije utakmice kod kuće izgubio i napravit će sve da pokušaju na Baldekinu doći do pobjede i da povećaju svoj bodovni konto s obzirom da se nalaze u grupi ekipa gdje je praktički svaka pobjeda odmicanje od tog predzadnjeg i zadnjeg mjesta.

Što se tiče nas, imali smo određenih poteškoća tijekom tjedna, ali krasi nas sjajan timski duh, krasi nas jedna energija, krasi nas jedna borba za svaku loptu i ako budemo takvi očekujem da dođemo do dvanaeste pobjede s kojom bi stvarno zakoračili gotovo sa obje noge u Ligu za prvaka.’

Foto: Milan Balaban

Petar Šarić, igrač Šibenke: ‘Utakmica s Alkarom sigurno neće biti lagana, ali mi smo u dobrom ritmu i igramo na domaćem terenu tako da se nadamo pobjedi. Također, pozvao bih sve navijače da nas dođu podržati da nastavimo ovaj pobjednički niz.’

Foto: Milan Balaban

ULAZNICE!

U prodaji su ulaznice koje možete kupiti online na adriaticket.com, te u:
– Fan shopu Šibenke
– Diskontu Vinoplod Vinarije Šibenik
– NIK Travel agencijama
– Tisak media centrima

U prodaji je i paket ulaznica TRI-U-NIZU koje možete kupiti u Fan shopu Šibenke, a koji vam osigurava ulaz na iduće tri domaće utakmice Šibenke i to Šibenka – Alkar, Šibenka – Komarno (AAC) te Šibenka-Furnir.

Share: