Na Baldekin dolazi Cibona! ‘Mi smo sposobni zagorčati život svakoj ekipi pa tako i Ciboni’

Nakon što su se košarkaši Šibenke u pobjedi protiv KK Bosco vratili na pobjedničke staze, ono što ih sada očekuje je domaća utakmica protiv Cibone u subotu 4. veljače 2023. od 20:00 sati.

Foto: Milan Balaban

Damir Milačić, trener Šibenke:Nakon jedne odlične utakmice koju smo odigrali sa jednom vrlo ozbiljnom ekipom Bosca, okrećemo se Ciboni. U ova dva dana smo pokušali regenerirati momčad prije svega fizički iz razloga što Pleadina nije bilo i na utakmici u Zagrebu zbog temperature i pitanje je u kakvom će stanju biti i hoće li uopće zaigrati, a nažalost kroz cijelo drugo poluvrijeme nisam koristio kapetana Paića zbog toga što nismo znali što je s njegovom ozljedom. Nažalost, on sigurno neće biti u sastavu protiv Cibone i pitanje je sada procjene liječničke službe koliko će biti odsutan s terena.
Tako da, igramo protiv jedne ekipe kao što je Cibona koja ima jedanaest igrača od kojih svaki može biti 20 do 30 minuta na terenu, igraju jednu kontroliranu košarku, znaju što hoće u napadu i na svaku određenu pogrešku pojedinog igrača trener s izmjenom može unaprijediti igru svoje momčadi u bilo kojem trenutku utakmice.
Čeka nas jedna teška utakmica, međutim, mi smo pokazali uz sve nedaće ove sezone da se ne bojimo nikoga. Cibona je apsolutni favorit, ali ako se budemo borili i ako budemo koncentrirani kao na utakmici protiv Bosca mi smo sposobni zagorčati život svakoj ekipi pa tako i Ciboni.

Foto: Branimir Grubišić Gruby

Srđan Brocić, igrač Šibenke: ‘U subotu nas očekuje jedna zanimljiva i teška utakmica protiv Cibone koja ove sezone igra odličnu košarku. Na nama je da na to odgovorimo na najbolji mogući način i nadam se da će na tribinama biti što više ljudi da nas podrže u ovoj utakmici da napravimo još jedno iznenađenje na Baldekinu.’

ULAZNICE:

Ulaznice možete kupiti online na adriaticket.com te u
– Fan shopu Šibenke
– Diskontu Vinoploda Vinarije
– NIK Travel Agencijama
– Tisak media centrima

Naslovna fotografija: Branimir Grubišić Gruby

Share: