Liga za prvaka Iduća postaja Split! ‘Velika škola za moje igrače, težak raspored, ali oni se fanatično bore uz sve probleme koje imamo’

U 3. kolu HT Premijer lige za prvaka košarkaši Šibenke gostuju kod ekipe Splita. Utakmica se igra 28. ožujka od 19:00 sati uz streaming na HKS TV.

Damir Milačić, trener Šibenke: ‘Nismo se praktički ni naspavali nakon utakmice protiv Zadra, a već nas čeka utakmica sa Splitom. Ponedjeljak smo iskoristili kako bi se malo regenerirali i kroz video pokušali pripremiti za utakmicu protiv jakog Splita.

Oni su momčad koja je odlična i u odličnoj su formi i bit će jako teško. Međutim, vesele me treća i četvrta četvrtina koje smo odigrali protiv Zadra. Ako budemo na tom nivou onda definitivno možemo doći do situacije da se što duže držimo u nekoj neizvjesnosti sa Splitom i onda da pokušamo doći do što boljeg rezultata na kraju.

Velika škola za moje igrače, težak raspored, oni se fanatično bore uz sve probleme koje imamo jer ne možemo odraditi trening sa deset igrača.

Ja sam prezadovoljan na način na koji oni dolaze na utakmicu i koliko htjenja pokazuju.’

Naslovna fotografija: Zvonko KUCELIN/KK Zadar

Share: