U nedjelju na Baldekin dolazi Furnir! Kupi ulaznicu i podrži Šibenku!

Košarkaši Šibenke u nedjelju igraju 9. kolo Lige za Prvaka. Od19:00 sati na Baldekinu dočekuju ekipu Furnira, a utakmicu su najavili trener Damir Milačić i kapetan Šibenke Pavao Paić.

Damir Milačić trener Šibenke: ”U nedjelju nas čeka utakmica protiv Furnir Dubrave. Oni su jako kvalitetan protivnik i sve naše utakmice su praktički bile na jednu dvije lopte. Očekujem isto tako da će biti i u utakmici u nedjelju. Htio bih ovim putem pozvati publiku da napuni dvoranu i da nam daju vjetar u leđa da dođemo do pobjede. A što se tiče moje ekipe volio bih da budu maksimalno motivirani i koncentrirani kakvi su bili cijelu sezonu. Bili su pravi primjer kako se voli svoj klub i grad i volio bih da nas dođe podržati što više navijača jer nam je to i ovog puta potrebno.’

Zadar, 26.03.2023.. – Dvorana Krešimira Ćosića na Višnjiku. Utakmica drugog kola HT Premijer lige za prvaka između KK Zadar i GKK Šibenka.
Foto: Zvonko KUCELIN/KK Zadar

Pavao Paić, kapetan Šibenke: ‘Dočekujemo mladu ekipu Furnira s kojom smo ove sezone na omjeru 2:2 i svaka naša utakmica zadnje dvije sezone bude napeta i neizvjesna. Napravit ćemo sve da pobjedimo i da pokušamo osigurati peto mjesto u Ligi za prvaka i bez obzira na zadnje negativne rezultate okrunimo uspješnu i dobru sezonu. 

Pozivam sve navijače Šibenke da dođu u što većem broju i podrže ovu mladu momčad i pomognu nam doći do pobjede.’

Ulaznice vas čekaju na adriaticket.com
– Fan shopu Šibenke sat ipo prije početka utakmice
– Diskontu Vinoploda Vinarije
– NIK Travel agencijama
– Tisak Media centrima
Share: