Četvrtzavršnica doigravanja: ‘Veliki respekt Cedeviti. Mi smo rasterećeni, a kada smo takvi možemo biti jako opasni svakom protivniku’

Nakon 22 regularna kola te 10 kola Lige za prvaka i Lige za ostanak, u srijedu, 10. svibnja kreće doigravanje HT Premijer lige – Prvenstva Hrvatske.

Košarkaše Šibenke nakon gostovanja kod Cedevite junior u zadnjem kolu Lige za prvaka, u prvoj utakmici četvrtfinala očekuje ponovno isti protivnik – Cedevita junior. Prva utakmica na rasporedu je u srijedu 10. svibnja u Zagrebu od 19:00 sati, dok se druga igra na Baldekinu u subotu 13. svibnja.

Damir Milačić, trener Šibenke: ‘Dolazi za nas, ono što se kaže, najlakši dio u sezoni, play off. Mi smo tu rasterećeni, a kada smo takvi možemo biti jako opasni svakom protivniku.
Cedevita je vrlo respektabilan protivnik. Dobra i iskusna ekipa predvođena Krunom Simonom, međutim u zadnjoj utakmici Lige za prvaka odigrali smo jednu sjajnu utakmicu s njima.
Mali splet naših pogrešaka u završnici doveo je njih do pobjede, ali definitivno igrači su napunili baterije, napunili su se samopouzdanjem jer u vidjeli da se mogu nositi s Cedevitom.
Idemo rasterećeni, idemo napraviti sve da dobijemo utakmicu. Veliki respekt Cedeviti, ali mi tamo ne dolazimo s bijelom zastavom.’

Srđan Brocić, igrač Šibenke: ‘U srijedu nas očekuje prva utakmica četvrtfinala protiv ekipe Cedevite junior. Cedevita je dobro posložena momčad predvođena Krunom Simonom koji je ključna figura u njihovoj igri. Pokazali smo u svakoj utakmici da možemo igrati u egalu s njima pa se nadam da ćemo i u ovoj utakmici pružiti dovoljno želje i koncentracije i odvesti utakmicu na našu stranu. Ekipa vjeruje u pobjedu i nadamo se tome.’

Share: